O recomandare: O mămică creativă

După ce săptămâna trecută v-am prezentat o mămică de 3 copii care face homeschooling, azi vă prezint o altă mămica vlogger care m-a cucerit prin creativitatea ei și prin naturalețea cu care îi creează băiețelului ei diferite jucării din materiale la îndemâna oricui, de multe ori reciclate.

Câteva din ideile ei minunate care vreau să le fac și vi le împărtășesc și vouă:

  • Din acest video ideea cu mingile (nr. 1) și cea senzorială cu punguța cu gel de ras și mărgeluțe (nr. 8)
  • Cât de curând ne vom distra cu Slime/Finger Paint după video acesta
  • Îmi plac și ideile cu tava de brioșe și cu prima ocazie când îmi cumpăr astfel de tavă le pun în aplicare

Pe lângă acestea mai găsiți încă multe idei bune, unele nu le-am specificat pentru că deja le-am făcut, altele pentru că pur și simplu nu am reușit să parcurg toate filmulețele, să văd toate ideile minunate. Le-am ales pe cele care cred ca le-ar face cea mai mare plăcere fetelor mele.

Nu sunt de acord cu tot ce prezintă această mămică, însă fiecare suntem liberi să luăm ideile care ni se potrivesc.

Unul din video-urile care mi-a plăcut mult este cel de păstrare al amintirilor pe care vă recomand să îl urmăriți aici

Eu am făcut mulajul pălmuțelor și tălpițelor homemade pe care chiar vi-l recomand să îl faceți și voi. Ideea am găsit-o pe acest blog românesc cu activități pentru copii Tutorial amprentă bebe. Se face un aluat cu sare pe care se amprentează cât mai profund mânuța/piciorușul, iar în golul format se toarnă pastă de ghips, de consistentă unei smântâni mai grosuțe în care se poate adauga (opțional) o linguriță de aracet. Se lasă să se întărească aproximativ 1 oră după care se scoate din formă și se lasă să se mai usuce. Se poate vopsi cu vopsele acrilice după preferințe. Nu sunt așa frumoase precum cele realizate de mămica din video, dar pentru a fi așa frumoase există în comerț kituri speciale pentru mulaj, unul din ele la un preț foarte bun îl găsiți aici, curând am să îl cumpăr și eu sau kitul cu ramă foto de aici. De asemenea pentru mulajul burticii la graviduțe există acest kit de cumpărat de aici.

1-Colaje

Pe lângă filmulețele cu activități pentru copii mămica mai are și ponturi pentru economisirea timpului în ceea ce privesc activitățile casnice, precum e și acest articol cu 5 idei de mic dejun rapide ce pot fi congelate sau Inghețată, chips-uri și prăjituri ușoare și sănătoase, dar și despre siguranța copiilor cum e acesta.

Sper că v-am captat atenția și vă place canalul mamiblock, dacă da, vă puteți abonați la canalul ei de youtube pentru și mai multe idei minunate pe care vă las să le descoperiți singuri.

Nu în ultimul rând vă invit să urmăriți acest video cu multe idei minunate, pe care eu vreau să le realizez în următoarea săptămână aproape în totalitate

Vizionare plăcută și inspirație pe măsură.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
Din meniul de ianuarie 2016

In această lună am bucătărit cu drag și spor inspirându-mă din rețetele Ginei Bradea. Îmi doresc foarte mult un uscător...

Close