Fabrica de bani

In ultimele luni am inceput sa citesc si sa ascult seminarii si sa urmaresc video si webinarii. Am descoperit mai multi romani care au devenit foarte cunoscuti in domeniul financiar. Pana anul trecut in afara de Iulia de pe economisim.info, pe care continui sa o recomand, ea fiind mai aproape de noi, oamenii obisnuiti, nu cunosteam pe altcineva. Apoi am participat anul trecut la seminarul lui Burcash, chiar aici in oras. Setea de cunoastere m-a facut ulterior sa cunosc si alte nume: Lorand Soarez-Szasz, Ciprian Soleriu si lista ar putea continua. Am ajuns sa le citesc articolele de pe blog, sa urmaresc multe video. Cu fiecare rand si fiecare video eram tot mai incurajata si mai increzatoare ca oricine poate sa isi depaseasca castigurile.

Ce fac ei, la fel ca Pera Novacovici, Daniel Zarnescu, Marius Simion, pe partea de parenting Otilia Mantelers, Urania Cremene, dar acestea fiind doar cateva din nume, e de fapt vorba de dezvoltare personala.

Fiecare din nou trebuie sa ne autodepasim si atunci ne vom depasi statutul si vom fi mai buni, iar daca noi suntem mai buni atunci si financiar ne va fi mai bine.

Acest video este despre anotimpurile in afaceri. M-a pus foarte tare pe ganduri aceste randuri si mi-am dat seama ca exista mult adevar in ele.

Acum 4 din aceste nume au lansat Fabrica de bani 2, care cuprinde 4 cursuri audio:

  • Marius Simion (NLP Mania) – Inteligenta emotionala a oamenilor bogati
  • Lorand Soares-Szasz (Lorand) – De ce nu suntem mai bogati

Fabrica de bani 2

  • Daniel Zarnescu (Construim imperii) – Drumul personal de la angajat la antreprenor
  • Pera Nocacovici (Personalitatea Alfa) – Psihologia subtila a banilor, vanzarilor si a marketingului

fb2

Sunt 20 de ore de cursuri audio. Mai mult de atat sunt 72000 de secunde de incredere insuflata.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
Miercurea fără cuvinte: FLORI SI CULORI

Dacă doriți să participați și voi la miercurea fără cuvinte trebuie să intrați pe blogul Naiv prin România și să...

Close