Crăciun cu liniște și bucurie

Sper că ați avut parte de un Crăciun fericit și moșul a fost darnic cu voi.

Eu sunt în drum spre Satu Mare, unde voi fotografia petrecerea unui botez, pentru oameni tare dragi mie și sufletului meu.

Am petrecut cu familia Crăciunul la sora mea, dar acum urmează munca. Dezavantajul principal al fotografului de eveniment este faptul că trebuie să muncească și în weekend și sărbători. Dar ador să fotografiez și asta îmi face munca mai ușoară chiar și în zile ca acestea.

Profit că nu eu conduc și pe autocar este un șofer care conduce foarte bine așa încât să nu-mi fie rău și pot să scriu această postare.

Aveam nevoie de această vacanță pentru a mă gândi la anul ce vine și la mine, la noi ca familie. Am nevoie de o pauză.

Cred că în acest secol XXI în care trăim nu doar internul, mașinile și evoluția tehnologiei sunt rapide ci și viața noastră de zi cu zi se desfășoară ca într-un roller coster. Pentru a putea controla viața trebuie să ne gândim foarte bine la tot ce trăim și să ne setăm corect limitele.

Am ajuns în punctul în care sunt epuizată fizic și psihic, am un program încărcat și haotic, nu sunt mama care mi-aș dori să fiu, iar toate astea nu pot continua așa. Sunt însă o norocoasă, am 2 fete minunate, mă bucur de iubire și am învățat în ultimii ani să văd partea bună a vieții și să mă focusesc mai puțin pe ce e rău. De atunci fără dubiu sunt mai fericită, mai liniștită.

Încă în ceea ce privește profesia sunt indecisă și suprasaturată, dar anul ce vine îmi doresc să găsesc echilibrul și pe plan profesional. De aceea în această vacanță mi-am propus să îmi setez limitele, să găsesc echilibrul între profesia de inginer și profesia de fotograf, așa încât să simt că îmi trăiesc viața de familie și mă bucur de ea.

Vă doresc și vouă să vă găsiți propriul echilibru în viață și să vedeți partea plină a paharului, iar asta să vă aducă liniștea și fericirea în viață.

Crăciun fericit!

Fotograf: Oana Tarța Photography
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
Cu plăcere ce mi-e drag

Stau și privesc cum fetița cea mare îmi înoată în bazin. Este a 3-a ședință după o pauză de aproape...

Close