DE LA IDEE LA BANI


Am acceptat provocarea la citit din ianuarie a Iuliei pe blogul ei. Desi au fost cateva momente in care am fost tentata sa renunt dupa ce am zis ca accept. Din fericire nu am renuntat (ca sa fac deja referire la carte asta e unul din principiile prin care putem ajunge de la idee la bani).

Napoleon Hill – De la idee la bani

Tentaţia de a renunţa a fost foarte mare în mai multe ocazii, dar din fericire nu m-am oprit, am început să o citesc şi acum nici nu mă gândesc ca puteam să renunţ. Ba mai mult o voi reciti după ce o împrumut unor persoane dragi.
Prima tentaţie de a renunţa a venit o dată cu unele probleme apărute la comanda cărţii. În final nu m-am oprit şi am refăcut comanda. Cel de-al doilea moment când am vrut să renunţ a fost când am văzut câte pagini are (~330). Ştiind că sunt mai mult singură cu fetele 2 ani 9,5 luni, respectiv 3,5 luni m-am gândit automat că până în 25 ianuarie nu am cum să o termin pentru a participa la provocarea Iuliei, dar am zis să încerc, iar dacă nu reuşesc să o citesc măcar să nu fi dat degeaba banii pe ea. Aşa s-a făcut că am început să o citesc si sa nu vreau să mă opresc!

Ideea cărţii e că orice îţi doreşti cu adevărat poţi realiza dacă parcurgi nişte paşi.

Cartea lui Napoleon Hill – De la idee la bani este departe de asteptarile mele, nici pe departe ce credeam.

Ma asteptam la o carte de finante, buget, contabilitate. Ma asteptam la multe cifre, idei de afaceri, la idei de investitii , planuri de afaceri si surpriza a fost sa nu gasesc asa ceva a fost pe masura asteptarilor. Am descoperit o carte de DEZVOLTARE PERSONALA care poate aduce beneficii imense celor care o citesc, pe toate planurile, daca aplica pasii.

Citind cartea mi-am amintit de copilarie si adolescenta cand visam, planificam, perseveram si stiam ca voi reusi. In timp m-am schimbat, dar aceasta carte m-a facut sa visez, sa lupt si sa reusesc.

Dorinta , increderea, autosugestia, cunostintele de specialitate, imaginatia, planificarea, hotararea , perseverenta, puterea grupului de minti stralucite, misterul transmutarii energiei sexuale, subconstientul, creierul si al saselea simt sunt cei 13 pasi de la idee la bani.

In carte sunt prezentate intamplari reale din diferite momente traite de mari nume din diferite domenii, precum Ford, Coca Cola acestia fiind doar doua din numele sonore, care pornind de la IDEE au parcurs cei 13 pasi au ajuns la BANI.

Nu voi scrie mai multe pentru ca nu vreau sa va fur placerea de a descoperii voi continutul cartii. Sper ca cele scrise sa va faca suficient de curiosi incat sa o cititi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
VINE BEBE!!!

Sunt fericita! Analiza de sange confirma ca in burtica mea creste o viata!!! Are 3-4 saptamani! Ne-am dorit acest copil...

Close