Cateva momente din ziua ce-a trecut – 8 septembrie 2015

Soarele 3 ani 5 luni 1 saptamana 2 zile

Curcubeul 49 saptamani si 3 zile = 11 luni 1 saptamana 5 zile

Ziua nu a inceput prea placut Soarele facand febra noaptea.

Desi nu a fost o zi prea reusita, am avut parte de cateva momente de consemnat.

Curcubeul nostru a gasit un pompom si o pensa lasate pe jos de Soare si fara nici o indicatie a incercat sa le foloseasca corect. Deja de cel putin 2 luni are o buna coordonare pentru a prinde cu 2 degete obiecte mici. Nu prea i-a reusit, insa imi placea mult sa ii privesc manutele mici care cu neindemanare incercau sa prinda pomponul cu pensa.

Cand am venit de la medic, acelasi ca inca nu l-am schimbat, ne-am oprit dupa scutece. Binenteles ca Soarele nostru a vrut in parc, asa ca pentru cateva minute l-au explorat in voie, atat impreuna cat si separat.

A fost un bun moment pentru ca Soarele sa se joace cu alti copii. Si azi m-a surprins cu cata usurinta a intrat in vorba cu fetitele din parc si a inceput sa se joace cu mingea uneia din ele. Curcubeul a putut sa exerseze mersul in patru labe si putin, cu sustinere, pe cel biped.

Seara i-a spus lui tati ca vrea sa se imbolnaveasca si el sa ramana acasa. Ce o fi in mintea ei … doar ea stie. Cert e ca, la fel ca mie, ii plac zilele cand tati e acasa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
Când copilul e bolnav

Îmi aduc aminte o parte din desele episoade de febră din copilãria mea când mami și tati ar fi făcut...

Close