Zile de nostalgie

Zilele astea sunt zile aniversare pentru noi.

In 16 august, adica azi, implinim 6 ani de la cununia religioasa si nunta … Sunt 6 ani de atunci … 6 ani ca 6 clipe cand timpul zbura prea repede … 6 ani ca 6 veacuri cand tristetile si greutatile ne copleseau … Sper sa mai avem parte de multi, multi ani impreuna, cat mai fericiti! TE IUBESC dragul meu sot.
LA BINE SI LA GREU IMPREUNA MEREU! TE IUBESC!

In 17 august implinim 12 ani impreuna … despre astia ce sa zic … nu imi vine sa cred … eram aproape2 copiii atunci … de atunci s-au schimbat foarte multe am terminat fiecare facultatea, am inceput sa lucram, ne-am casatorit, ne-am dorit copii si am devenit parinti … curand vom deveni parinti a treia oara … am visat la o casa, acum o avem chiar daca inca e departe de cum o visam sa fie dar cu pasi mici avansam, am trait cea mai mare durere … cea a mortii iubitei noastre fetite G. … durere care s-a transformat dar exista si e cea mai grea povara ce o avem de dus … am trait si multe bucurii alaturi de energia noastra vie N. care ne epuizeaza dar ne face atat de fericiti … iar acum mai avem mai putin de 8 saptamani pana cand familia noastra se va mai completa cu un membru L. … de atunci am trait impreuna multe bucurii dar si multe tristeti, multe incercari si multe realizari … multe pierderi dar si importante castiguri … De atunci am invatat sa ne modelam unul dupa celalalt, sa ne intelegem din priviri, sa ne vorbim cu ochii si cu sufletul, sa ne simtim unul pe celalalt, sa ne sprijinim si sa ne sustinem … De atunci am trait zi de zi o dragoste adevarata, care ne-a ajutat sa trecem impreuna cu bine peste orice obstacol …

Privesc retrospectiv in anii ce au trecut si pot sa spun ca sunt multumita si fericita pentru viata noastra … ca sunt aproape implinita (implinirea deplina s-a dus o data cu ingerasa noastra la cer) … ca stiu ca am facut cea mai buna alegere in acel an 2002 si ca impreuna suntem ceea ce suntem … impreuna vom lupta si vom merge mai departe orice ar fi! TE IUBESC prietenul, sotul, iubitul meu scump.

In 18 august implinim 7 ani de la cununia civila … de cand am spus fara retineri da … 7 ani … ca si un scolarel … dar stiu ca vor mai fi inca zeci … sper sa fie cu mai putine incercari si pierderi si cu multe bucurii si iubire.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
Mereu ‘a Somes ?

N. 2 ani 3 luni 20 zile  Glasul suav al copilului meu se aude ... Mereu 'a Somes? Alftel spus...

Close