Servetele umede … pentru curatenie

Am avut o mare retinere cand am cumparat pentru prima data dar recunosc ca acum, in situatia mea, si probabil a multor mamici carenu au timp de nimic, nu regret ca am apelat la ele.

E adevarat ca nu au anumite proprietati care mi le doresc si mai mult de cand sunt mamica lui N. – Darul ingerasului nostru, adica nu sunt bio nu sunt eco sunt produse chimice, dar am ajuns sa pun in balanta nevoile minime si asa ca am preferat sa fac concesii. Suna ciudat, dar am ajuns intr-o postura in care nu mai faceam fata curateniei cu buretele, carpa, apa, otet, bicarbonat … mereu spalam la carpe de nu stiam cum sa le usuc mai repede sa le pot folosi iar, iar buretii nu mai imi erau suficienti 10 pe luna ca inainte de N. ci trecusem la 20-30 (e drept ca am o manie a buretilor)

Acum insa de cand cu servetelele umede totul se petrece mult mai rapid, mult mai curat, atat la baie cat si in bucatarie, la usi, geamuri, oglinzi si chiar si la mobila.

Stiu ca vor fi multe mamici care vor considera ca am facut o alegere proasta, dar eu cred ca in detrimentul curateniei bio am mai mult timp pentru copilul meu, pentru odihna mea, imi pot ingriji mai bine sarcina si de ce nu am o casa mai curata.

Am testat pana in prezent produsele Kaufland si cele de la Lidl, recunosc ca le prefer cele de la Kaufland, insa decat nimic sunt bune oricare.

Servetelele pentru lemn de la Kaufland sursa foto http://static.promoceny.pl/foto/vyrobky/058250/58182.jpg

Servetelele de Lidl sursa foto http://www.voordeelmuis.nl/img/gif/1140/1140433.gif
Servetelele de la Kaufland sursa foto http://static.akcniceny.cz/foto/vyrobky/1463000/w1462790.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
Prima jumatate de ora de pictura

Pentru prima data acasa am pictat cu puiul. Mereu am amanat de teama manjelilor si picturilor in tot felul de...

Close