ZACUSCĂ CU FASOLE II

După mulţi ani în care i-am promis mamei că îi copiez toate reţetele din caiete, uite că acum am început. Vă aştept si pe voi să urmăriţi Reţetele din caietul mamei. Am început în septembrie cu O conservă pe zi. 


Poate vă e de folos şi colecţia de Conserve pe iarnă la care vă invit să contribuiţi cu link-uri utile, personale sau nu.

Ingrediente :
1.5 kg morcovi
1 kg de fasole boabe
2 kg ceapă
3 kg gogoşari
1 l ulei
1 l bullion
Sare
Piper
Foi de dafin
Cimbru
Conservant
Mod de preparare:
Fasolea se fierbe în apă cu sare şi se lasă la răcit
Ceapa, morcovii şi gogoşarii se taie mărunt şi se prăjesc în ulei
Se adaugă bulionul, condimentele şi conservantul
Se pune apoi fasolea
Se fierb împreună pănă scade bulionul
Se pune în borcane, apoi la dustuit
Se pun între pături şi după răcirea completă se pun la loc răcoros ferite de lumină.
POFTĂ BUNĂ!

Sursa fotosio reteta similara: gurmandino.ro
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
Cateva momente din ziua ce-a trecut – 8 septembrie 2015

Soarele 3 ani 5 luni 1 saptamana 2 zile Curcubeul 49 saptamani si 3 zile = 11 luni 1 saptamana...

Close