Vine bebe!!! si cresteeeeeeeeeeeeeee!!!

am avut confirmarea prin analize medicale ca bebe creste. Daca sambata rezultatul a fost de 53 unitati, azi a fost de 161, adica de 3 ori mai mult in 48 ore.

Asta nu face decat sa ma bucure.

De azi incep injectiile, iar vitaminele si utrogestanul si tromboassul le-am inceput deja.

Daca tot m-am impuns azi am facut si analizele specifice primului trimestru dar si cele care ar indica unele probleme datorate celor 22 de luni de alaptare si sunt PERFECTE!!!

Dupa ce luna trecuta am avut testele fals pozitive, luna asta am inceput-o cu un test palid pozitiv in care nu am prea crezut dupa experienta trecuta, insa sambata am avut confirmarea prin analiza de sange ca beta hcg indica o sarcina, era 53.68 iar azi 161, deci vine bebe.

La mine ucm a fost in 8.01.2014, dar pt ca am ciciluri de 23 zile si imi vine foarte regulat, in seara zilei de 31 nefacandu-si simtita prezenta menstruatia deja am banuit, asa ca sambata dimineata am facut test, o liniuta pala, iar la laborator am mers la ora 10, la ora 11.30 stiam deja ca e bebe, iar azi de o ora am aflat ca e bebe si creste, ceea ce e minunat. Mi-am facut si analizele (am facut beta hcg, hemoleuco, glicemie, electroforeza proteinelor, vdrl, hiv si hepatita b. )pt trimestrul intai dar si cele care pot indica anumite lipsuri datorate alaptarii si dupa 22 luni de alaptat sunt perfecte, asa ca mi-am luat o piatra de pe inima.

Dupa data de 11 vom merge la eco, pana atunci ginecologa e in concediu, deja iau de 2 zile utrogestan si vitamine si tromboass, iar injectiile astept raspuns la mesajjul trimis ginecologei.

N. nu va ramane singura la parinti, iar noi suntem foarte fericiti!
Cand i-am spus puiului sa nu ma apese pe burtica, ea a si zis bebe si mi-a dezvelit burta si mi-a pupat-o

Sunt sigura ca a avea inca un bebe, cu toate ca sufletul nostru e greu incercat de durerea pierderii primei fetite e cea mai buna decizie …
Oricum sunt decisa sa traiesc si in aceasta sarcina, ca si in a doua, clipa, sa ma bucur de ea cu bune cu rele si sa nu ma intreb si gandesc cum va fi!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
Anul în obiective lunare: FEBRUARIE 2015

Din păcate socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, așa că nu am reușit să fac nici...

Close