Treburile casei – Printabile

Despre rutinele zilnice am mai scris in cateva ocazii, le puteti (re)citi articolele Un nou program – Rutinele de zi cu zi si Rutina zilnica si totusi zi de zi diferit, mai am si cu rutina in programul copiilor, insa nu sunt subiectul de azi.

Sursa foto Pixabay.com

Sursa foto Pixabay.com

Unele rutini sunt deprinderi vechi, altele mi le-am format in timp, unele voluntar altele in mod natural, insa unele imi doresc in acest an sa le formez. Asa cum spuneam intr-una din postarile de la inceput de an anul asta vreau sa imi formez cateva obiceiuri bune, pe langa cele 13 obiceiuri bune rutinele zilnice este foarte important sa mi le formez.

Pentru ca e vorba de mai multe am considerat important sa imi fac o lista cu ele si sa o urmaresc daca am facut sau ce (mai) am de facut. Asa am creeat printabilul care vi-l pun astazi la dispozitie. Pentru fiecare zi voi bifa cele facute. Fisierul pentru descarcare este un fisier Word pentru a-l putea voi modifica dupa preferinte.

Rutina zilnica

UPDATE (28 ianuarie 2015): Va recomand sa intrati si pe Jurnal cu flori, un blog pe care tocmai l-am descoperit unde a postat un model de plan saptamanal foarte atractiv, comasat frumos si util, pe care il puteti descarca gratuit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
Planificare si organizare – Printabile

Am tot meditat la ce ar trebui sa fac si cum sa ma organizez optim pentru eficienta maxima. Asa ca...

Close