Surse de venit suplimentar

Niciodată nu m-a tentat prea mult să lucrez pentru cineva. În visele mele cu ochii deschiși vreau să fiu un antreprenor/investitor care să muncească de plăcere doar și nu mai mult de 2-4 h pe zi. Altfel spus să muncească alții și pentru mine sau să muncească banii pentru mine.

Dacă sunteți onești cu voi cred că și voi vă gândiți că ați vrea să “munciți” așa … Așa ceva se numește independență financiară. Sunt tare departe de acel punct, dar ăsta mi-e țelul.

Din multiple motive pentru a ajunge acolo e important să mă gândesc la surse de venit suplimentar pe care să le investesc/economisesc.

De ce?

1. Curând mi se va termina concediul de creștere a copilului și postul meu anterior mi s-a desfințat

2. Cu 2 copii mici și fără un ajutor sigur în care să îmi pun încrederea în caz de boală a copiiilor eu voi fi singura care va trebui să stea acasă cu copiii bolnăviori și nici un patron nu va accepta să tot lipsesc din acest motiv

3. Venitul care mi-l asigură în general un patron, deși sunt inginer, e mai mic decât al unui muncitor în domeniul meu de activitate, așa că am încă un motiv în plus pentru care e nevoie de o sursă de venit suplimentară.

Am/Aveam mai multe idei în minte, unele doar le amân pe viitor, altele îmi doresc să le conturez și să le dezvolt.

Prima și principala activitate care să îmi aducă venit suplimentar este cea dată de domeniul meu de pregătire. Pentru asta sunt în stadiul în care îmi pregătesc terenul, mă documentez și mai învăț.

A doua este un hobby care mă relaxează și vreau să îmi aducă și venituri suplimentare.

A treia sunt investițiile financiare, prin care sume mici economisite (de genul banilor realizați prin valorificarea hobby-ului) să se transforme în surse de venit pe viitor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
Sunt eu cu gândurile mele

După ce am luat puiul de la grădi, am venit la buni să se joace cu Maia. L. a adormit...

Close