Pupici surprinzatori

Fetita mea nu e prea pupacioasa, cu sotul mai are momente in special diminetile in care ne trezim toti 3 il pupa cu mare drag, insa azi am avut parte de mai multi pupici, atati cati nu am primit in ultima luna/ultimele 2 luni si asta fara sa cer.

Primul a fost in magazin cand cautam body pentru viitorul finut, incercam sa o determin sa ma lase sa caut cele necesare cand la un moemnt dat ma pupa … un pupic taaaaaaaaaaaaaaaaaare dulce si mult asteptat si dorit. E asa de placut sa te pupe puiul tau, ghemototcul cel micut.

Dar pe cat de surprinzator a fost acel pupic au mai urma inca vreo 3 tot la fel de dulci si neasteptati si totusi doriti. Cand simt acele buzite micute si fine pe obrazul sau gura mea simt ca ma topesc toata de drag.

Unul din pupicii urmatori a fost pe autobus cand fiindu-mi in mei tai m-a imbratisat pe dupa gat si m-a pupat … ce puteam sa imi doresc mai mult?!?

Altul cand vorbeam cu mama mea ceva si buni la un moment-dat i-a spus “da-i un pup la mami!” si mi l-a dat cu drag si eu l-am primit cu maaaaaaaaaare drag … cum as fi putut altfel

Apoi unul cand imi era cuibarita in brate si s-a tot jucat cu parul meu si imi tot sucea capul in toate partile ca apoi sa ma surprinda iar cu un pupic …

Pupici peste pupici azi mi-au bucurat ziua, cu atat mai mult cu cat a fost o zi speciala pentru mine, ziua in care Gabriela prima mea fetita ar fi implinit 3 anisori, varsta corectata.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
O zi din viata noastra 15 luni si 10 zile

Dupa ce la 2.15 m-am pus si eu in pat, la 2.30 a inceput sa planga, probabil un cosmar pentru...

Close