O noua etapa

Am decis dupa luni de gandire ce sa fac cu blogurile care le aveam de multi ani. Erau mai multe bloguri fiecare cu specificul ei, dar toate parte din sufletul meu.

Decizia a fost de a cumula pe acest blog aproape toate blogurile avute, unul din ele pastrandu-l secret dupa o problema de drepturi de autor care a aparut la el si fiind un blog mai sensibil, cel mai profund blog pe care il am m-am gandit ca asa e cel mai bine.

Asadar m-am decis sa le cumulez. Totul se desfasura rapid si usor cu ajutorul unui plugin care importa din blogspot. Insa nu am tinut cont de o setare care o facusem anterior blogului, aceea de a publica automat pe facebook fiecare noua postare pe acest blog.

De fapt, acesta e si motivul acestei postari.

IMI CER MII DE SCUZE CITITORILOR MEI CARE AZI PE FACEBOOK SAU PE MAIL AU FOST AGASATI DE POSTAREA A SUTE DE ARTICOLE, TOATE ARTICOLELE IMPORTATE.

Sursa foto: PIxabay.com

Sursa foto: PIxabay.com

Sunt sigura ca nu a fost tocmai placut sa aveti parte in newsfeed de sute de articole si ma simt prost. A fost un detaliu care l-am omis inainte de importare, de aceea ma simt prost fata de voi, fanii paginii InsemnarileUneiFemei si fata de cei care primesc notificari pe mail la fiecare noua postare.

Promit ca dupa ce in cursul zilei se vor finaliza toate importurile sa nu mai fiti agasati de mine. Cel mai adesea veti avea parte de 5-7 postari pe saptamana, ocazional voi posta de 2 ori pe zi.

Sper ca aceasta decizie a mea sa nu va determine sa renuntati la a fi fanii paginii blogului sau sa nu mai fiti abonati, dar daca veti decide asta am sa va inteleg.

Inca o data IMI PARE RAU!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
Chirias sau proprietar?

Este proprietatea de ''betoane'' o formă de investiţie? Da, este. Însă nu întotdeauna cea mai potrivită. De ce? Dovada ultimilor...

Close