Miercurea fără cuvinte: INCURSIUNE ÎN FOTOGRAFIE

Dacă doriți să participați și voi la miercurea fără cuvinte trebuie să intrați pe blogul Vis și realitate și să vă înscrieți. Este simplu si amuzant! Nu trebuie decât să afisezi pe blogul tău o fotografie sau o serie de fotografii care “să vorbeasca fără cuvinte” și apoi sa introduci linkul pe blogul Vis și realitate.

Este WORDLESS WEDNESDAY… mai stai mult pe gânduri? Înscrie-te! 🙂

Azi nu va fi o postare obișnuită pentru că nu va fi fără cuvinte. Azi e o zi specială, azi tata ar fi împlinit 57 de ani … Nu mai e … Însă plăcerea de a fotografia am moștenit-o de la el. Așa că azi voi face o scurtă incursiune în timp. Din păcate incompletă pentru că aparatul foto al tatălui meu și cel care l-am primit de la el acum muuuulți ani nu știm pe unde sunt.

Tot azi cu gandul la el am să fac primele fotografii cu noul aparat foto. Azi îl inaugurez.

Vă invit să priviți fotografiile apoi am să vă povestesc o amintire amuzantă legată de fotografie din adolescența tatălui meu.

image

image

image

Cum vă spuneam și tatălui meu îi plăcea să facă fotografii. Aparatul foto care i l-au cumpărat părinții l-a considerat unul din cele mai frumoase cadouri de la ei, dacă nu cel mai frumos. Cu el mi-a făcut zeci de poze, avea și soluțiile necesare prelucrării fotografiei. Vag îmi amintesc că în baie în cadă era micul “laborator”. L-am studiat în amănunt după ce nu a mai fost funcțional.

Acum povestioara
Adolescent fiind dotat cu noul aparat foto destul de performant pentru acele vremuri s-a dus ca fotograf la o nuntă. Neexperimentat și fără studii de specialitate a pus mireasa în fața unui perete alb. La prelucrarea fotografiilor a descoperit o mireasa care nu avea decât cap. În rest nu se vedea nimic. Chiar mai mult povestea că într-o poză părea că mirele ține un cap în mâini. În mod sigur pentru ei nu a fost prea haios …

Tati, azi vreau să îți spun TE IUBESC! LA MULȚI ANI pentru că în sufletul și mintea noastră trăiești!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
Șantajul emoțional la copii și influențele negative

Fără îndoială sunt momente în care oricum am încerca să ne convingem copilul să facă ceva ce ar trebui (sau...

Close