Mai organizata in 2014 – Sanatatea!

Daca saptamana trecuta am scris despre debarasare, in aceasta saptamana vreau sa scriu despre ceva mai din interior, pentru ca tot se implineste maine 1 an de cand tata a plecat din lumea asta!

Sanatatea …
Multe din probleme medicale sunt datorate unui dezechilibru extern gen alimentatie gresit realizata sau prost structurata dar si unui dezechilibru din punct de vedere al odihnei.

Organismul are nevoie nu doar de o alimentatie variata si cat mai naturala dar si de un program alimentar bine realizat. Degeaba vom manca sanatos daca introcem masa copioasa seara … ca doar atunci ne permite timpul … sau nu vom manca nimic toata ziua si seara vom recupera. Din acest motiv mi-am propus ca in anul 2014 sa imi organizez mai bine mesele, sa le planific mai exact si sa ne bucuram de momentul mesei fara a mai face si altceva intre timp (cum deseori avem obiceiul).

De asemenea odihna … deseori am ajuns si eu si sotul sa dormim 3-5 ore pe noapte ceea ce e fara doar si poate nu prea bine pentru organism, iar duminicile mi-am propus sa fie strict zile de odihna si plimbare.

De asemenea cel putin o data pe an sa reusim sa ne facem analizele si anumite controale la medici specialisti pentru a descoperii la timp unele probleme medicale.

Sper si vreau sa cred ca toate astea vor fi schimbari importante si mai mult decat benefice organismului nostru.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
Cartofi la cuptor cu oua

Ingrediente: Timp şi răbdare, din belşug Cartofi mititei sau mărişori, aşa cum îi vrei Ceapă verde (sau uscată, poate fi...

Close