Loviturile bebelusului din burtica

De multe ori numarand loviturile pe care bebe ni le ofera (acele momente unice si de nedescris in cuvinte) sunt un reper important al sanatatii bebelusului.

Am trait 2 sarcini cu teama decesului intrauterin, asa ca pentru mine observarea activitatii bebelusului m-a scos de multe ori din starea de teama in care intram.

E de specificat ca nu intotdeauna vei simti bebelusul la fel, la fel ca nu toate mamicile sau sarcinile au aceleasi intensitati si frecvente a loviturilor, depind de multi factori: activitatea desfasurata de mamica, atentia care aceasta o acorda bebelusului sau din contra concentrarea pe alte aspecte, varsta sarcinii, cantitatea de lichid amniotic, pozitia bebelusului, ce a mancat mama in acea zi, marimea bebelusului … dar si starea lui de sanatate, pozitia mamei, starea de somn-veghe a copilului, momentul din zi.

Numarand loviturile pe care bebe le ofera mamicii se poate constata la timp o problema la bebe si se poate interveni daca e cazul.

Un articol care detaliaza acest aspect al sarcinii!

Va doresc sa va bucurati de minunatele clipe cand bebe va mai da cate un ghiont … mai vin alte clipe minunate dupa dar si acestea merita traite din plin.

Sarcina usoara!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
Distractie totala cu un sul de pungi

Intamplator a descoperit distractiv sa se joace cu un sul de pungi. Dupa ce dimineata m-a ajutat sa pun feliile...

Close