În căutarea echilibrului propriu

Când mi-am făcut primul blog, O viață născută din doi …, în 2010, la puțin timp după moartea primei mele fetițe am simțit că așa îmi găsesc liniștea, echilibrul.
Sursa foto: dietainfo.ro

Apoi rând pe rând am mai creeat câteva bloguri …
Timpul a trecut, fiind tot mai limitat am scris tot mai rar și mai puțin … Dar îmi place să scriu … O fac pentru mine, iar dacă cineva vrea să citească ce scriu e și mai bine … Să scriu pe blog îmi aduce echilibru. 
Blogul INSEMNĂRILE UNEI FEMEI e lumea mea unde pot să evadez … Și am nevoie să evadez!!! După 4 ani de stat acasă în postura de graviduță, apoi de mămică a Soarelui, iar de 11 luni și a Luminuței am momente în care o formă sau alta de evadare e chiar vitală.
A fi mamă nu e chiar așa ușor și chiar dacă e frumos e destul de greu. Jocul de-a mama, tata și copiii le-am surprins puțin pe blogul DARUL ÎNGERAȘULUI NOSTRU blog al cărui nume am să îl schimb în curând (aștept idei dacă aveți).
Îmi doresc ca în continuare să scriu zilnic pe acest blog, iar pe blogul Darul îngerașului nostru să scriu minim de 3 ori pe săptămână începând de săptămâna viitoare. Pentru că anii trec foarte repede și peste ani voi reciti cu drag rândurile astea.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
Organizarea timpului: Cum să câștigăm minute?

Ni se pare tare scurtă ziua ... Pentru a le face pe toate am avea nevoie de zile cu 48...

Close