Din meniul de ianuarie 2016

In această lună am bucătărit cu drag și spor inspirându-mă din rețetele Ginei Bradea. Îmi doresc foarte mult un uscător de fructe și legume, iar faptul că Gina îl oferă prin tragere la sorți ca și premiu al concursului 3 ani de blog m-a determinat să particip cu cât mai multe rețete să îmi măresc șansele. (dacă e să ma iau după premonițiile care le am de obicei când căștig câte un concurs, de data asta simt că nu voi câștiga, dar vedem curând). Concursul încă e deschis până duminică așa că vă invit să participați dacă vă doriți.

Acum să revin la meniul acestei luni, mai bine zis a ultimelor 2 săptămâni:

Ciorbă de zarzavat cu păstăi și dovlecel după rețeta Ginei Bradea de aici

1

Iepure la cuptor cu piure de cartofi si legume după rețeta de aici

2

Pilaf de orez după rețeta de aici

3

Ciorbă de fasole în pâine după rețeta de aici 

4

Pastă de fasole picantă după rețeta de aici

5

Tartă cu ciuperci și mămăligă după rețeta de aici

6

‘Taci și înghite” după rețeta de aici

7

Supă cremă cu crutone după rețetele supei aici și crutoanelor aici

8

Ciorbă rădăuțeană după rețeta de aici

9

Amintindu-ne de studentie carne prăjită în untură cu rețeta de aici

10

Caș pane după rețeta de aici 

11

Paste carbonara după rețeta de aici 

12

Zilele viitoare voi mai posta ce voi găti ca UPDATE la această postare.

UPDATE 31.01.2016

Pateu din ficat de pui cu rețeta de aici

1-DSCN8348

Borș pe oase de porc cu rețeta de aici

1-DSCN8354

Salată de ardei copți cu rețeta de aici

1-DSCN8357

Saramură de pui în bol de mămăligă cu rețeta de  aici
1-DSCN8367

Legume crocante la cuptor cu rețeta de aici

1-DSCN8374

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
Impresii dupa aproape o luna de venituri minime

După cum spuneam acum câteva săptămâni mi-am propus să trăim din veniturile minime pe economie. Acestea au fost primele săptămâni...

Close