Din meniul de ianuarie 2016
In această lună am bucătărit cu drag și spor inspirându-mă din rețetele Ginei Bradea. Îmi doresc foarte mult un uscător de fructe și legume, iar faptul că Gina îl oferă prin tragere la sorți ca și premiu al concursului 3 ani de blog m-a determinat să particip cu cât mai multe rețete să îmi măresc șansele. (dacă e să ma iau după premonițiile care le am de obicei când căștig câte un concurs, de data asta simt că nu voi câștiga, dar vedem curând). Concursul încă e deschis până duminică așa că vă invit să participați dacă vă doriți.
Acum să revin la meniul acestei luni, mai bine zis a ultimelor 2 săptămâni:
Ciorbă de zarzavat cu păstăi și dovlecel după rețeta Ginei Bradea de aici
Iepure la cuptor cu piure de cartofi si legume după rețeta de aici
Pilaf de orez după rețeta de aici
Ciorbă de fasole în pâine după rețeta de aici
Pastă de fasole picantă după rețeta de aici
Tartă cu ciuperci și mămăligă după rețeta de aici
‘Taci și înghite” după rețeta de aici
Supă cremă cu crutone după rețetele supei aici și crutoanelor aici
Ciorbă rădăuțeană după rețeta de aici
Amintindu-ne de studentie carne prăjită în untură cu rețeta de aici
Caș pane după rețeta de aici
Paste carbonara după rețeta de aici
Zilele viitoare voi mai posta ce voi găti ca UPDATE la această postare.
UPDATE 31.01.2016
Pateu din ficat de pui cu rețeta de aici
Borș pe oase de porc cu rețeta de aici
Salată de ardei copți cu rețeta de aici
Saramură de pui în bol de mămăligă cu rețeta de aici
Legume crocante la cuptor cu rețeta de aici
Leave a Reply