Cum a fost la seminarul gratuit a lui Eusebiu Burcash?

Probabil unii din voi, aţi auzit, îl ştiţi sau citiţi ce scrie Eusebiu Burcaş ce scrie pe blogul lui.

Astăzi mi-am propus să scriu cum a fost marţi după-masa la seminarul gratuit ”8 decizii pentru bunăstare” și sper să vă conving să participați și voi cu prima ocazie, sau poate să vă înscrieți direct în programul Wealth Academy a lui Burcaș.


Am să încep prin a vă spune că acest seminar mi-a confirmat unele bănuieli, mi-a atras atenția asupra unor greșeli și mi-a deschis ochii asupra unor aspecte evidente neobservate până acum.

Așa cum spuneam în postarea despre independența financiară mi s-a confirmat că pensia de care voi beneficia în urma muncii mele e foarte mică, dar trebuie să recunosc că nu mă așteptam la suma infimă la care am ajuns după calcularea la indicatorii pe care ni i-a precizat, având la bază declarațiile guvernului referitoare la pensia ce va fi acordată dupa 2030. Nu vă spun concret că nu vreau să speriu, dar vă atrag atenția că eu, inginer angajat, aș avea o pensie mai mică decât alocația junioarei mele. 

Trist, nu?!

Da … De aceea e important azi să trăim așa încât să nu ajungem ca bătrânele dragi din Cluj de la care cumpăram în studenție semințe, flori, pătrunjel sau altele pentru că privirea lor tristă îmi spunea “Hai te rog cumpără că nu îmi ajunge pensia să trăiesc!”

Dar să las sentimentalismele și să vă povestesc ce s-a spus la seminar.

Pornind de la piramida 

Cine sunt majoritatea? Cei care cheltuie cât câștigă (sau chiar ajung să se împrumute) și sunt 65% din populație! 

De restul nu am să prea pomenesc pentru că vă las și pe voi să descoperiți.

Pentru că economisirea e unul din pașii pentru bunăstare și pentru că veniturile nu sunt așa uriașe încât să economisim după ce cumpărăm în s-a vorbit și de cheltuielile principale ale unei persoane care sunt: impozite, credite, cheltuieli de zi cu zi, pentru a vedea unde se poate economisii.

Imozitele nu prea le putem reduce, băncile o dată ce am făcut contract cu ele trebuiesc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
Miercurea fara cuvinte: 5 ani de iubire de mama dincolo de moarte

Dorești să participi la MIERCUREA FARA CUVINTE? Este simplu si amuzant! Nu trebuie decât să afisezi pe blogul tău o fotografie...

Close