Ce inseamna alimentatie sanatoasa pentru noi?!?

O alimentatie sanatoasa pentru noi reprezinta pe langa a fi o alimentatie echilibrata sursa materiei prime folosite in alimentatie.

Cu gandul la o alimenttatie sanatoasa am ales sa locuim pot sa zic la tara, chiar daca langa oras, sa avem gradina si livada, sa ne producem peste 90-95% din materia prima si sa gatim in casa. Este motivul pentru care, desi suntem ingineri si lucram la birou, mulgem capra, crestem iepuri, am tinut si porci, gainile, rate nu lipsesc din curte … este singurul mod in care stim sigur ca produsele sunt obtinute cat se poate de natural.

Nu e usor e multa munca, uneori epuizanta dupa servici, o curte plina de animale cere timp, dar cand imi privesc fetita si stiu ca are un start mult mai bun ca multi alti copii sunt fericita de decizia luata. Mi-era mult mai comod si uneori poate si mai ieftin, sa ma duc la servici, sa trec pe la piata sa cumpar cele necesare, sa merg sa gatesc acasa, insa nimic nu se compara cu paharul de lapte proaspat muls, sau oul cules de manuta mica a fetitei, sau o carne nedopata de pui, niste mere savuroase, sau o salata de cruditati mancata in mai putin de o ora de la culegerea lor.

Pentru mine asta e sanatate curata, iar daca mai pun la socoteala aerul curat … chiar cred ca in tumultul zilelor de azi e ceea ce e mai bun ce il pot oferii puisorului si implicit noua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
Unde ma poti gasi?

Pentru ca de multe ori cauti un raspuns sau niste informatii legate de trombofilie, un sfat, o parere ma poti...

Close