Am revenit

Lunile cat am lipsit de pe blog (sper ca nu v-am suparat prea tare) au fost luni pline, incarcate fizic si emotional.

S-au schimbat multe de atunci in viata noastra.

Pe langa ca am mai “imbatranit” anul acesta a fost un an plin, cu multe schimbari, un an de realizari (si esecuri, dar mai putin importante atata timp cat realizarile sunt multe si frumoase).

Am revenit la servici dupa 2,5 ani de stat acasa si chiar daca pentru scurt timp, a fost ciudat iar separarea de pui mai grea decat credeam. Profesional am avut parte de esecuri, mai mult din vina mea …

Am primit in viata noastra o noua minune, o fetita, iubita, surioara puiului nostru de pe pamant.

Gradina, curtea si casa noastra arata din ce in ce mai bine, multe proiecte vechi prind contur.

Am organizat din nou, cu multe satisfactii Ziua parintilor de ingeri!

Emotional a fost o perioada plina de regretre, remuscari, realizari, bucurii … dar am hotarat sa privesc partea buna a vietii si sa ma bucur de fiecare clipa a vietii noastre impreuna.

Am hotarat sa revin azi pe bloguri, azi cand implinim 11 ani si 11 luni impreuna la bine si la rau, azi la 4 ani de cand trebuia sa vina pe lume prima noastra fetita, azi la 28 de saptamani de sarcina saptamana care mi se pare cea mai grea din oricare sarcina (cele care au nascut prematur sau cele care si-au pierdut copilul intrauterin ma inteleg cand zic ca pe Gabriela am nascut-o la 28 saptamani si 3 zile).

De ce am revenit?!

Spre marea mea surprindere in perioada de absenta blogurile in erau cautate, citite, iar pagina de facebook, a acumulat 150 de like-uri de pe la 100 cate erau la inceputul absentei. Inseamna ca nu doar mie imi place sa scriu pe bloguri ci si altora sa citeasca ce scriu, asa ca nu ajunge doar sa le tin pentru mine.

Acesta e motivul pentru care ma veti gasi in mod constant pe bloguri si pe pagina de facebook. VA ASTEPT!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
Ultimele luni … foarte pe scurt

Pe scurt perioada 1 an si 11 luni -  2 ani si 3 luni 2 saptamani si 4 zile Ultimele...

Close