35 Saptamani de sarcina

Au mai ramas 35 de zile pana la termen … atat de putin … si cand ma gandesc ca de acum inainte nu cred ca va mai fi o luna pana la marea intalnire ma ia cu fiori si cu tristete in acelasi timp. Cu fiori pt ca urmeaza sa o cunoastem pe micuta si pentru ca inca puisorulde 2 ani nu vrea sa doarma fara mine si nici nu a stat nici macar o noapte fara mine, cu tristete pentru ca ador perioada de maternitate si mai e atat de putin cat pot sa ma bucur de ultima burtica.

Relatia dintre N. puisorul de 2 ani si 5 luni simt ca se leaga tot mai mult, e din ce in ce mai atenta la burtica, ma intreaba ce face bebelina sau o striga.

Acum cel mai greu e faptul ca de la ultimul control nu o pot ridica pe N. si ma doare sufletul si pt mine si pt ea, dar ma bucur ca restul sarcinii am putut sa o ridic. Acum exista riscul mare de ruptura uterina (cicatricea operatiei de la cezariana facuta pt a veni N. pe lume s-a subtiat mult). Aceasta informatie implica: excludere nasterea naturala dupa cezariana, nu e recomandata nici nasterea cu cezariana la cald, iar daca va fi nevoie fetita va trebui sa vina mai repede pe lume. Aceste noutati au avut nevoie sa fie digerate si acceptate.

Sunt linistita si optimista din nou ca totul va f bine si refuz sa cred vom ajunge la ruptura uterina, care implica multe riscuri si pentru mine dar mai ales pentru bebelina.

Acum sunt linistita si impacata cu toate astea. Acum a ramas putin, am inceput sa ma pregatesc pentru moment, am facut bagajul pentru nastere, e putin diferit de cel facut cand am nascut-o pe N. dar revin cu detalii curand. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
Meniul lunii trecute

Am sa incep cu meniul mesei de pranz din ultimele zile (de acum inainte la fiecare inceput de luna voi...

Close