3 carti care mi-ar place sa le citesc

si sper sa le pot citi curand …
Pentru ca e sambata e ziua unei carti bune … azi e ziua a trei carti bune (stiu veti intreba de unde stiu daca nu le-am citti, dar credeti-ma pe cuvant)

Sufletul meu chinuit de pierderea primei fetite a cautat prin scris liniste sufleteasca, descarcare si pace … la fel ca mine sunt si alte 3 mamici care au decis sa asterne trairile, sentimentele si gandurile intr-o carte, asa cum intentionam si eu, dar spre deosebire de mine care am decis sa aman pentru cativa ani acest pas, aceste mamici au avut curajul si determinarea de a publica totul.

Sursa Foto: Organizatia E.M.M.A.

Povestile a doua dintre mamici le cunosc bine, Angela autoarea cartii “9 luni de fericire … 9 ani … dor si iubire” era deja mamica de ingeras cand eu am devenit la randul meu mamica de ingeras, pe cand Ana Maria a devenit ingeras la cca 1 an dupa mine.
Chiar daca pe a treia mamica nu o cunosc si nu ii cunosc povestea sunt sigura ca si in cartea ei ma voi regasi, pentru ca fiecare din noi, mamele de ingeri, ne regasim mai mult sau mai putin in trairile altora.

Recomand cartile proaspetelor mamici de ingerasi (cu regretul ca au cunoscut aceasta nesfarsita durere) pentru a intelege ca nimic din trairile lor nu sunt neobisnuite sau anormale.

Pierderea unui copil isi pune o amprenta definitiva si adanca in sufletul parintilor si in mod special al mamei.
Din fericire din anul 2008 in Romania Organizatia E.M.M.A. prin simplul fapt ca exista si sustine parintii de ingeri a salvat sute de familii si de vieti (printre care si a mea)

Pentru cei care isi doresc sa sprijine organizatia pentru a-si continua obiectivele exista posibilitatea de a face acest demers in totalitate gratuit prin redirectionarea a 2% din impozitul pe profit in perioada 25 ianuarie-25 mai 2014 prin completarea unui simplu formular.
Nu este singura varianta de ajutare a organizatiei, insa aceasta este gratuita, trebuie doar putin interes si dorinta.

Dupa aceasta paranteza, va invit inca o data sa cititi cele 3 carti fie ca sunteti sau nu parinti de ingeri pentru a putea intelege ce se petrece in sufletul celor care pierd ce au mai scump pe lume.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
O saptamana in imagini: 1 an 9 luni 3 saptamani

Close