28 saptamani de sarcina

Cea mai grea si mai incarcata emotional saptamana de sarcina a inceput azi … tocmai azi in 17 iulie, la exact 4 ani distanta dupa DPN-ul primei noastre fetite.

Din fericire nu a fost o sarcina grea, a fost cea mai usoara dintre sarcini, chiar daca am facut injectii ca la celalalte doua sarcini, zi de zi, chiar daca contractiile au aparut repede ca la celalalte sarcini, dar au fost mult mai rare si mai usoare decat la celalate sarcini, am avut o viata relativ normala, mi-am ingrijit copilul de pe pamant, am facut treaba cam singura, asa ca ma declar multumita de o sarcina usoara cum nu speram … alternand cu momente de odihna si repaos, dar totul a fost bine.

Acum asteptam a treia fetita … lucru care daca la inceput a fost neasteptat (speram la un baietel amandoi de data asta) ne-a bucurat mult gandul ca vor fi doua fetite care vor creste impreuna si sper din tot sufletul sa aiba macar o relatie cum am eu cu sora mea.

Sarcina aceasta a fost obtinuta cel mai greu (nu pot sa zic ca prea greu, avand in vedere ca toate cele 3 sarcini le-am obtinut in putin mai mult de jumatate de an cumulat) doar ca bebelina asta s-a lasat putin mai mult asteptata.

Dupa ce N. a implinit un an am inceput sa analizam situatia si sa ne gandim bine daca mai facem sau nu inca un copil. Desi intotdeauna imi dream 2 copii, iar sotul era de parere ca unul e prea putin doi sunt prea multi, impreuna am decis dupa casatorie sa avem 2 copii. Insa dupa nasterea prematura si mai ales pierdere fetitei noastre, ne era cam greu sa ne gandim ca vom mai avea 2 copii pe pamant (Despre o noua sarcina scrisesem la sfarsitul lui decembrie 2010 pe primul meu blog). Totusi faptul ca N. este topita dupa copii a fost suficient cat sane gandim ca nu putem sa fim atat de egoisti inca sa nu ii facem un fratior/surioara. Asa a aparut in viata noastra (momentan in burtica unde trebuie sa mai stea aproape 3 luni) a treia noastra fetita, care inca nu are nume (ne e greu sa alegem pentru a treia oara nume de fetite).

Acum sunt imensa, lumea ma intreaba cat mai am pana la nastere si raman total surprinsi cand le spun ca doar pe inceputul lui octombrie o asteptam pe micuta.

Oricum am fost si sunt de un optimism total, stiu ca bebelina va veni la termen si va fi bine si alaturi de N. surioara ei mijlocie vor fi vegheate de surioara lor din cer Gabriela

Acum imi doresc sanatate noua, parintilor lor sa le putem creste frumos si lor sa ne aduca numai bucurii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
Am revenit

Lunile cat am lipsit de pe blog (sper ca nu v-am suparat prea tare) au fost luni pline, incarcate fizic...

Close