ZACUSCĂ CU FASOLE

După mulţi ani în care i-am promis mamei că îi copiez toate reţetele din caiete, uite că acum am început. Vă aştept si pe voi să urmăriţi Reţetele din caietul mamei. Am început în septembrie cu O conservă pe zi. 

Poate vă e de folos şi colecţia de Conserve pe iarnă la care vă invit să contribuiţi cu link-uri utile, personale sau nu.
Ingrediente :
2 kg de fasole boabe
1 kg ceapă
20 buc gogoşari
1 l ulei
1 l bullion
Sare
Piper
Foi de dafin
Conservant
Mod de preparare:
Fasolea se fierbe în apă cu sare şi se lasă la răcit
Ceapa şi gogoşarii se taie mărunt şi se prăjesc în ulei
Se adaugă bulionul, condimentele şi conservantul
Se pune apoi fasolea
Se fierb împreună pănă scade bulionul
Se pune în borcane, apoi la dustuit
Se pun între pături şi după răcirea completă se pun la loc răcoros ferite de lumină.
POFTĂ BUNĂ!


Sursa foto si zacusca gata facuta de vanzare pe ogradataranului.ro
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
Labirintul culorilor și formelor

În timp ce soarele mâzgălea un labirint pe hârtie mi-a trecut prin minte o idee de joc. Pe o coală...

Close