PASTĂ DE ARDEI KETCHUP
După mulţi ani în care i-am promis mamei că îi copiez toate reţetele din caiete, uite că acum am început. Vă aştept si pe voi să urmăriţi Reţetele din caietul mamei. Am început în septembrie cu O conservă pe zi.
Poate vă e de folos şi colecţia de Conserve pe iarnă la care vă invit să contribuiţi cu link-uri utile, personale sau nu.
Poate vă e de folos şi colecţia de Conserve pe iarnă la care vă invit să contribuiţi cu link-uri utile, personale sau nu.
Ingrediente :
3 kg gogoşarisau ardei kapia roşii
1 kg ceapă
½ kg roşii
100 ml ulei
100 g sare
100 g zahăr
100 ml oţet
100 ml apă
Conservant
|
Mod de preparare:
Ingredientele se taie felii şi se fierb până se îngroaşă.
Se dau de 3 ori prin maşina de roşii apoi se pune din nou la fiert cu conservant până se obţine consistenţa dorită.
Se pune în borcane/sticle, apoi la dustuit pentru 20 min.
Se pun între pături şi după răcirea completă se pun la loc răcoros ferite de lumină.
POFTĂ BUNĂ!
|
Sursa foto si reteta asemanatoare: bucataras.ro |
Leave a Reply