PASTĂ DE ARDEI KETCHUP

După mulţi ani în care i-am promis mamei că îi copiez toate reţetele din caiete, uite că acum am început. Vă aştept si pe voi să urmăriţi Reţetele din caietul mamei. Am început în septembrie cu O conservă pe zi. 

Poate vă e de folos şi colecţia de Conserve pe iarnă la care vă invit să contribuiţi cu link-uri utile, personale sau nu.

Ingrediente :
3 kg  gogoşarisau ardei kapia roşii
1 kg ceapă
½ kg roşii
100 ml ulei
100 g sare
100 g zahăr
100 ml oţet
100 ml apă
Conservant
Mod de preparare:
Ingredientele se taie felii şi se fierb până se îngroaşă.
Se dau de 3 ori prin maşina de roşii apoi se pune din nou la fiert cu conservant până se obţine consistenţa dorită.
Se pune în borcane/sticle, apoi la dustuit pentru 20 min.
Se pun între pături şi după răcirea completă se pun la loc răcoros ferite de lumină.
POFTĂ BUNĂ!

Sursa foto si reteta asemanatoare: bucataras.ro
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
Mozaicul lunii August 2015

Dacă doriți să participați la Mozaicul lunii, o puteți face pe blogul Irinei! Luna august pentru noi a fost una frumoasă,...

Close