PASTĂ DE ARDEI KETCHUP 2
După mulţi ani în care i-am promis mamei că îi copiez toate reţetele din caiete, uite că acum am început. Vă aştept si pe voi să urmăriţi Reţetele din caietul mamei. Am început în septembrie cu O conservă pe zi.
Poate vă e de folos şi colecţia de Conserve pe iarnă la care vă invit să contribuiţi cu link-uri utile, personale sau nu.
Poate vă e de folos şi colecţia de Conserve pe iarnă la care vă invit să contribuiţi cu link-uri utile, personale sau nu.
Ingrediente :
2 kg gogoşari roşii
1 kg ceapă
2 l bulion
Usturoi o căciulie
Hrean
Frunze de pătrunjel
Frunze de ţelină
Mărar
Cimbru
Foi de dafin
Conservant
|
Mod de preparare:
Ingredientele se mărunţesc în maşina de tocat, apoi se fierb toate împreună.
Spre final se adaugă conservantul.
Se pune în borcane/sticle, apoi la dustuit pentru 20 min.
Se pun între pături şi după răcirea completă se pun la loc răcoros ferite de lumină.
POFTĂ BUNĂ!
|
Sursa foto si o reteta similara: aromedinbucatarie.files.wordpress.com |
Leave a Reply