Meniul saptamanii 26-31 Octombrie 2020
LUNI
Mic dejun: Ceai cu paine cu unt si miere
Pranz: Pireu de cartofi cu friptura de ied cu bulion, usturoi si dafin
Cina: Salata de varza, rosii, morcovi, pastarnac, ardei, ceapa verde, fasii de friptura, ulei si zeama de lamaie
MARTI
Mic dejun: Gris in lapte cu Nuttela
Pranz: Supa clara cu fidea
Salata cu mazare, carne de ied, morcovi, porumb, castraveti murati si putina maioneza
Cina: Spaghete cu carne si sos de rosii
MIERCURI
Mic dejun: Sandwich cu paine cu unt/pate de ficat, cascaval si castravete
Pranz: Salata de varza, rucola, ;porumb, mazare, boabe de fasole, peste, ulei si lamaie
JOI
Mic dejun: Paine cu pateu de ficat, rosii, ardei, ceapa verde
Pranz: Oua umplute, branza de oaie, ardei, ceapa
Cina: Lasti cu branza si iaurt
VINERI
Mic dejun: Paine prajita cu usturoi si unt
Urmatoarele mese pe ziua de azi vor fi:
Pranz: Supa de oua
Salata de porumb, mazare, fasole, ceapa, peste din conserva cu lamaie
Cina: Cartofi scazuti cu salata de varza
Maine am in plan sa fac mancare pentru 2 zile. De obicei nu prea se mananca cu placere din aceeasi mancare a doua oara, dar imi doresc sa scap de gatit cel putin pentru o zi din saptamana. Asa ca aici voi trece felurile de mancare ce le voi gati sambata pentru cele 2 zile.
Ridiche neagra cu maioneza
Ciorba taraneasca pe carne de ied, in care duminica voi pune smantana si leustean
Mazare scazuta cu chiftele de dovlecei
Cartofi piure cu piept de pui si susan la cuptor cu mujdei de usturoi si salata cu rucola, morcov, ceapa verde, ardei, rosii
Pizza
Lasti cu cartofi si iaurt
Pentru ca e Hallowen-ul si am promis fetelor voi face si mere caramelizate
Duminica dimineata voi face cateva clatite
Intre mese au fost gustari cu nuci caju, nuci, mere, mere gutui, portocale, biscuiti cu ovaz si susan.
Cam asta am mancat saptamana aceasta si vom manca zilele astea ce vin, sper sa va inspire, pentru ca stiu ca “Ce gatesc azi?” este una din cele mai stresante intrebari zilnice.
Leave a Reply