Conserve pentru iarna – SALATA PENTRU MAIONEZE SI CIORBE

După mulţi ani în care i-am promis mamei că îi copiez toate reţetele din caiete, uite că acum am început. Vă aştept si pe voi să urmăriţi Reţetele din caietul mamei. Am început în septembrie cu O conservă pe zi. 

Poate vă e de folos şi colecţia de Conserve pe iarnă la care vă invit să contribuiţi cu link-uri utile, personale sau nu.

Ingrediente
:
3 kg gogonele
1 kg morcovi
1 kg ceapă
4 kg gogoşari
Piper
Foi de dafin
200 g oţet
200 g zahăr
Conservant
Mod
de preparare:
Gogonelele taiate felii se lasă peste noapte cu 3
pumni de sare.
A doua zi:
Morcovii se răzuiesc pe răzătoarea mare
Ceapa şi gogoşarii se taie felii
Se amestecă cu gogonelele nestoarse.
Se pun la foc 30 minute cu condimente, oţet,
zahăr, 1 l apă.
Se adaugă spre sfârşit conservantul.
Se pun in borcane la cald acoperite pănă a doua
zi. După răcirea completă se pun la loc răcoros ferite de lumină.
POFTĂ BUNĂ!

Reteta similara am gasit aici.
Ca sa va ispitesc va pun poza cu o reteta asemanatoare
Sursa foto: bucataras.ro
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply to Laura Cancel reply

Read previous post:
Cu sau fără program de activități e mai bine?

La începutul acestei luni s-au împlinit 4 ani de stat acasã, cu o mică pauză. Viața de casnică îmi place...

Close