Ce punem la păstrare pe iarnă?

A trecut și sărbătoarea Schimbarea la față semn că toamna nu e departe, că în curând fața naturii își va schimba verdele în brun-arămiu …
Cât de repede trece timpul … Mai bine zis zboară …
Așa că a venit timpul conservelor de iarnă. Această postare o voi actualiza de fiecare dată când în marea bibliotecă numită internet voi găsi alte și alte rețete apetisante de conserve. Nu mă supăr dacă adaugați și voi link-uri, din contră, mi-ar fi de folos.
Până acum nu am pus mare lucru: câteva borcane de castraveți în oțet, un butoi de castraveți în saramură, compot de vișine, dulceață de zmeură, vișine și strugurași, caș de capră la congelator, coacăze neagră/roșie, agrișe, vișine, fasole verde, mazăre, mărar verde tot la congelator, soacra mi-a pus puțin bulion, mama sirop de coacăze, de vișine, compot de vișine.
Mai vom pune:
La congelator: dovlecei răzuiți, pane, roșii întregi/suc de roșii la pahar, ardei felii, copți, pentru umplut, morcovi răzuiți/felii/întregi, conopidă, fasole verde și mazăre dacă se va mai face o tură, mere răzuite/felii, pătrunjel și leuștean
La borcan:
Zacuscă de ciuperci, dovlecei, vinete, fasole; Ketcup; Bulion; Gogoșari; Gogonele; Murături asortate
Voi cu ce bunătăți așteptați iarna?
UPDATE:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
Despre vacante si bani

Daca  tot e joi si e ziua in care vorbesc despre bani si daca tot e ziua in care am...

Close