Ce am gătit la început de iulie

O parte din felurile de mâncare pregătite în ultimele săptămâni 
Ciorbă pe iepure cu fidea

 Mămăliguță cu carne de ied cu usturoi și roșii

 Mazare cu usturoi si verdeata cu piept de pui

 Cartofi natur cu chiftele

 Dovlecei pane, primii din gradina noastra pe acest an. Reteta e aceeasi ca cea postata acum cativa ani aici

 Rosie gustoaaaaaaaaaaaasa de la soacra, castraveti de la noi

Sarmale si ardei umpluti

 Dovlecei umpluti cu legume si carne tocata de iepure

 nu prea aspectuosi, dar gustosi

 Dovleac la cuptor

 Eclere aperitiv cu pasta de branza si salam. Pasta de branza preparata cu reteta de aici

Tort ecler 

Spaghete cu sos alb de ciuperci

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
Pe ce alegi să cheltui un leu?

Pentru că în curând se împlinesc 13 ani împreună cu soțul, mă gândeam că 30 lei pe lună economisiti (pentru...

Close