Ultimele luni … foarte pe scurt

Pe scurt perioada 1 an si 11 luni –  2 ani si 3 luni 2 saptamani si 4 zile

Ultimele luni care au trecut, de cand nu am mai scris pe blog, au fost pline de schimbari, de evolutie …

In acest timp am revenit la servici (pentru scurt timp). N. a ramas acasa cu bunica paterna cele 11 zile in care am fost la servici, apoi din nou cu mine. Revenirea la servici a coincis cu prima raceala a ei din septembrie 2013 pana la sfarsitul lui februarie 2014 …banui ca pe motive emotionale.

Sfarsitul lunii martie a fost cea de-a doua aniversare a micutei noastre, ocazie cu care bunicii, unchiul, matusile, verisorii si verisoara, prietenul A. cu mamica lui si evident mami si tati, si din 2 lumi diferite, nevazute surioarele ei (cea din cer si cea din burtica) i-am cantat LA MULTI ANI!

Au urmat sarbatorile pascale, cu primul cioca si primele oua rosii care le-a inteles macar putin. La scurt timp dupa sarbatori a inceput gradinita, cu mari emotii, cu copiii mai mari decat ea (avea 2 ani 25 zile). Adaptarea lenta, boli multe si pauze mari, prima serbare, prima petrecere cu copii … incet incet inca sunt in adaptare, acum suntem deja la program lung. Ma adaptez si eu schimbarii si separarii, se adapteaza si ea.

A urmat o nunta, un botez, unde bine-nteles ca ne-a insotit, ne-a facut mandri si din nou a fost in centrul atentiei.

Nu au lipsit nici peripetiile: bobite otravitoare de asparagus mancate, cazaturi, pierderea ei in magazin si in curte.

Am lasat evolutia la sfarsit … aici ne lasa masca zi de zi … evolutie foarte buna pe partea de limbaj, indemanare, scapat de scutecel, colaborare, intelegere, plans mai putin, primele somnuri fara mami langa, imracat-dezbracat si altele.

Acum am scris doar pe scurt, putin din ce au insemnat ultimele 4 luni jumatate, dar revin cu multe detalii, in postari constante.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
Ce robot de bucatarie sa aleg?

Am nevoie de sfatul cunoscatorilor. Pentru a-mi usura munca in bucatarie am nevoie de un robot care obligatoriu sa mixeze...

Close