Provocarea de luni: Casa sau apartament?

O viata intreaga mi-am visat stand la casa! Nu credeam ca la 25 de ani ma voi muta la una, ca vom incepe direct la casa viata noastar de cuplu si in acte … acelasi lucru visa si sotul meu care cu exceptia facultatii si liceului a trait doaar la casa!Insa cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, dupa cativa ani in care treaba la casa se aduna se aduna se aduna si noi, pe langa servici, nu ii faceam fata, a venit si ziua in care sa recunoastem ca o gradina mare, animale, o curte mare si o casa in constructie pentru doi oameni cu servici care nu cred ca altcineva poate sa le faca bine treaba sunt prea mult si ca ziua ar trebui sa aiba pe putin 50 h ca sa facem fata avalanselor de sarcini.

Pe langa toate astea nici a face curatenie intr-o casa nu se poate, nici pe departe, compara cu a face curatenie si a o intretine cum se poate la bloc.

Acum dupa ce am trait aceasta experienta stim ca sa fim din nou tineri, fara credite am incepe viata la bloc si pe la 35 de ani ne-am indrepta atentia spre o casa finalizata!

Voi cum priviti lucrurile? Visati la o casa? De ce? La apartament care sunt dezavantajele?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
La cules de struguri

Fara prea multe cuvinte asa ne-am petrecut ziua la cules de struguri la bunici In drum spre casa la bunicu...

Close