Provocarea de luni: 2. Trezeste-te mai repede

Inspirandu-ma dintr-un articol gasit in urma cu cateva luni http://nuaisacrezi.ro/60-de-modalitati-pentru-a-ti-imbunatati-viata-in-100-de-zile/ am decis ca anul 2014 sa fie intradevar un al al schimbarilor majore, de aceea am decis ca o mare parte din cele gasite in articol sa le aplic intr-o forma sau alta si eu.

Azi e timpul sa incep sa fiu mai matinala. Ti se intampla sa opresti ceasul de n ori dimineata? Esti constient ca ora ta de trezire ar  trebui sa fie cu 30 min mai devreme?

Eu in curand ma intorc la servici, dupa mai mult de 2.5 ani de stat acasa, cand ma trezeam cand vroiam sau cand considera piticotul meu, asa ca una din schimbarile majore care se vor petrece in viata mea va fi trezitul in jurul orei 5.30 in conditiile in care acum rar ma trezesc inainte de 7. Asa ca am decis sa fac ceva de pe acum ca aceasta schimbare sa nu fie asa brusca. Incepand din aceasta dimineata cand suna ceasul ma ridic, asa ca maine la ora 6.30 voi fi sus, pentru inceput. Apoi zi de zi ma voi trezi cu 1 min mai devreme, asa incat ora de trezire pentru acea trista zi de 1 martie 2014 (ziua reintoarcerii la servici) sa fie 5.45, iar in cele 100 de zile de schimbare, ora de trezire sa devina ora 5.

Asa ca buna dimineata si nu opriti desteptatorul inainte de a va ridica din pat!

Sa aveti o saptamana frumoasa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
Nemultumiti de ajutorul de la stat

Toata lumea se plange ca alocatia copiilor (in special a celor care au trecut de varsta de 2 ani) este...

Close