Plastilina homemade și Ateliere pentru copii

La noi în oraș nu se întâmplă mare lucru, rar spectacole, concerte, iar activitățile educative pentru copii cam lipsesc cu desăvârșire … dar, când mai multe mame se adună și pun de-o întâlnire a mamicilor care alăptează sau a mămicilor care își poartă în mod sănătos bebelușii iese ceva … punctele comune ale mamelor le unesc și așa se întâmplă că încep să se miște lucrurile …

Mai povestim de metode educative, de activitati cu copiii, de cum putem sa ii invatam lucruri interesante … si uite asa se leaga prietenii si se construiesc relatii … intre ei, copiii nostri si intre noi parintii. Si uite asa aflu cu bucurie ca in oras la noi mai sunt si alte mamici cu aceleasi preocupari … de Adriana de pe Stilul meu de viata stiu de mult si chiar daca inca nu ne-am intalnit niciodata personal am mai vorbit intre noi … dar de curand am aflat de o alta Adriana posesoare si ea a unui blog interesant psiholog de profesie care azi a fost cea care a pregatit o activitate pentru pitici mai mici si mai mari asa incat sa petrecem cateva ore frumoase impreuna lasand creativitatea sa vorbeasca de la sine.

Adriana a pregatit pentru aceasta seara mai multe bucati de pasta modelatoare (plastilina homemade) facand chiar si o demonstratie live de cum se poate realiza rapid, ieftin o bucata mare de plastilina perfecta, moale, pufoasa si fina.

Copiiilor de la 8 luni pana la 6 anisori, daca nu ma insel, nu numai ca le-a placut, dar au si invatat modeland plastilina. Alaturi de plastilina au stat paste spiralate colorate si bucati de paie colorate care au putut fi folosite in voie de pici. Picii au invatat sa imparta, sa modeleze si sa creeze fiecare dupa indemanare si rabdare.

Dar pentru ca uneori o poza spune mai mult decat o mie de cuvinte am sa las pozele sa vorbeasca de la sine.

E adevarat ca noi ne-am mai jucat cu aceasta pasta modelatoare, prima data in 6 februarie 2014, la 1 an si 10 luni, si a fost de pe atunci incatata. Reteta am luat-o de pe blogul Laurei Frunza iar cele carora la momentul respectiv le-am spus si au facut si ele au fost la fel de incantate ca si mine.

Acum dupa masa pana si micuta L. a testat cu manutele ei mici cat de fina e plastilina. Degustarea ei insa am amanat-o … nu ca ar fi vrut ea, dar am vrut eu sa o aman …

Spor la modelat copiii!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
Prima baita

Azi tati i-a făcut micuței L. 8 luni și 5 zile prima dată singur, chiar fără să îi spun băiță....

Close