O reusita in ceea ce priveste somnul de zi!

In iulie am inceput un proces lent de intarcare, asa incat in urma cu cca o luna am scos si ultima “alinatare” la san de peste zi, aceea de la somnul de amiaza. Primele 3 zile a fost foarte ok, apoi a inceput greul. Nu mai vroia sa doarma la zi, nici in brate, nici leganata, nici in masina, nici plimbata, nici in carucior, nici obosita, nici in pat, nici cu mine, nici cu tati sau bunica … cu nimeni si sub nici o forma … a trecut timpul si incet am gasit forma in care puteam sa o adorm … sunt 9 zile de cand doarme constant, doar ca in jurul orei 14.30-15 adoarme pentru 1.5-2.3 h, cu unele treziri in care avea nevoie de bratele sau pieptul meu si adormea. O adormeam in mei tai, la plimbare sau in casa, dupa unele proteste, la cca 2 ore dupa masa de pranz.

Daca ieri am avut o premiera in sensul in care a dormit, fara mine neintrerupt 1h 50 min, nemaifacand asta niciodata in cele 19 luni de viata la somnul de zi, azi am avut parte de o noua premiera.

Pana sa va spun despre ce premiera e vorba am sa va spun ca in curand va incepe cresa, eu intorcandu-ma curand la servici, asa ca nu ar fi fost cine sa o adoarma la san, asa cum faceam eu si pt ca cresa in sine va fi o schimbare majora in viata unui copil care peste 99% din timp a stat cu mama am decis sa nu coincida lipsa sanului la somnul de amiaza cu inceperea cresei pentru a nu fi un esec total, asa ca inarmata cu rabdare, spate si iar rabdare am renuntat la a o culca la san.

Azi, premiera de care va ziceam, a adormit pentru prima data la ora asa timpurie, la 13.20 deja dormea, dupa nici 20 min de stat pe piept la mami si mami cu mainile pe caputul si spatele ei. Sunt fericita, ma bucur ca am avut rabdare si sper sa continuam cu acest program pentru ca si la cresa este unul similar, plus ca adormind tarziu la amiaza dormea din ce in ce mai tarziu seara.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
80 de Like-uri pe pagina de Facebook

Asa cum stiti unii dintre voi am creeat si pagina de facebook INSEMNARILE UNEI FEMEI. Unii dintre voi ati dat...

Close