Miercurea fără cuvinte: TĂIATUL PORCULUI

Dacă doriți să participați și voi la miercurea fără cuvinte trebuie să intrați pe blogul Vis și realitate și să vă înscrieți. Este simplu si amuzant! Nu trebuie decât să afisezi pe blogul tău o fotografie sau o serie de fotografii care “să vorbeasca fără cuvinte” și apoi sa introduci linkul pe blogul Vis și realitate.

Este WORDLESS WEDNESDAY… mai stai mult pe gânduri? Înscrie-te! smile emoticon

La fel ca săptămâna trecută nici azi nu va fi chiar fără cuvinte. Acum 3 ani viața ni s-a schimbat … În timp ce tăiam porcul tata a făcut infarct … M-am simțit și încă mă simt vinovată că eu am fost cea care în acea zi a vrut să taie porcul. Știu că nimic nu e întâmplător și că aceea a fost șansa noastră de ai spune cât îl iubim pentru că era chestiune de timp până la infarct, iar dacă nu ar fi fost cineva să îi acorde primul ajutor așa cum a făcut-o soțul meu nu am fi avut șansa să îl mai avem pentru cele 40 de zile cât a mai trăit, timp în care i-am tot repetat cât îl iubim, iar lacrimile lui ne-au confirmat că ne înțelege …

Acum l-am tăiat fără el și nu am putut să nu mă gândesc cât de mult îi plăcea și cât de mult îmi lipsește și ne lipsești.

Nimic nu mai e ca și înainte de 2 decembrie 2012 …

V-am întristat suficient, acum gândiți-vă la șoric și ureche, bucuria tăiatului de porc.

porc2 porc3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
Calendarul advent: ce este, cum se face si de ce sa faci un calendar?

La mulţi ani România! La mulţi ani români! Azi este ziua naţională a României şi chiar dacă îmi lasă deseori...

Close