Mami, tati pupati-va … Tati iti ajunge, mami e a mea!

Este ziua lui tati. Desi e zi de activitate petrecem ceva timp impreuna, mancam tort, o dezamagim pe N. care vrea sa sufle in lumanare, dar nu gasim chibritele sau macar o bricheta … e drept ca nu suntem fumatori si nici nu avem aragaz pe gaz. Oricum ne-a uimit ca stie ca trebuie suflet desi prima si ultima data cand a vazut asa ceva a fost la aniversarea ei de 1 anisor.

Stand impreuna ceva timp si razand am avut parte de ceva neasteptat din partea ei.
Ni se mai intampla uneori ca N. sa ne vada pupandu-ne iar apoi sa ne impinga capul sa ne pupam din nou.
Azi insa totul a fost spontan si evident f neasteptat. Imi era in brate, tati langa noi, radeam si la un moment dat isi tuguiaza buzitele si imi impinge capul sa il pup pe tati … Ne pupam si e fericita … si iar si iar … Tot ea e si cea care ne “opreste” din pupat, tragandu-ma si imbratisandu-ma parca zicand “Tati iti ajunge, mami e a mea!” Ne topeam de dragul ei si a ceea ce se intampla. E atat de scumpa si de dragalasa!
Ma bucur nespus de aceste gesturi de afectiune pentru ca nu este copil prea pupacios sau cel putin nu isi arata deseori afectiunea, desi ii simtim iubirea.

Am mai avut parte de o surprinsa din partea ei, cand afara fiind si spunandu-i sa ii dea lui tati telefonul, la intins in  2 reprize spunand TINE si retragandul brusc cand dadea sa il ia. 

In timp ce trebaluam pprin bucatarie, a venit la mine repetand HAM HAM m-am uitat la manuta ei intinsa spre mine si am vazut cartea de joc cu cainele, apoi cand am auzit-o zicand MUU in cameram am mers sa vad la ce zice asa si am ramas placut surprinsa sa vad ca avea in mana o figurina de lemn ce reprezenta vaca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
Acelasi fluturas – o intruchipare plina de iubire

Close