Relatia frate-sora e o relatie speciala si unica

Soarele 3 ani 5 luni 3 saptamani

Soarele meu: Mami, ai bebe in bultica?
Eu: Nu iubire!
Soarele: Eu am un bebe mic-mic in bultica si cand voi fi male va cheste si o sa ii dau tzitzi!
Eu: Nu puiule, nu ai! Cand vei fi mare vei avea!
Soarele: Am, da-i mic-mic atat de mic (si arata cu degetelele)


Soarele: Eu o sa am doi bebei Mala (Mara) si Malia (Maria)! Prima data Mala, apoi cand Mala va fi mare ca si mine o sa iasa din bultica si Malia si o sa le dau tzitzi sa cleasca mali.

Desi inca nu a reinceput gradinita din cauza bolilor o pomeneste in mod frecvent pe Mara prietena ei. Mi-a zis ca Mara a invitat-o la ea la bloc si m-a intrebat daca noi o putem invita la noi acasa pe Mara. I-am spus ca da.

Cred ca e de datoria mea sa aflu cine e Mara, sa iau legatura cu parintii fetitei si sa ii invitam la noi … Nu imi vine sa cred cat a crescut si ce probleme existentiale are ea … mi-e asa draga cum povesteste ea de ”Mala – plietena mea.”

Un moment haios al zilei a fost cand Soarele a dezbract-o pe micuta. Cand am intrebat-o de ce, mi-a raspuns ca nu putea sa o gadile sa rada prin hainuta.

Curcubeul 11 luni 3 saptamani

Ii faceam azi baita Soarelui si ca de obicei am lasat-o sa se balaceasca. Curcubeul vroia atentia mea asa ca am luat-o in brate si am mers sa o vedem pe surioara ei cum se balaceste. Dintr-o data toata era zambet, dadea din manute si picioruse cu o frecventa si intensitate greu de stapanit, incerca si ea sa intre in cada. Stiam ce urmeaza … plansete ca nu ii fac si ei … chiar atunci … Dupa ceva timp am iesit din baie cu ea in brate … parea ca s-a prabusit cerul peste ea … plangea de rupea tot in mine … Bunica speriata ma intreaba ce a patit … Cand ii spun cauza imi spune ”Doamne ca rau plange!”

Adevarul e ca pentru ei aceste lucruri marunte si neinsemnate pentru noi devin adevarate drame, tragedii …

Cateva minute mai tarziu a urmat ea la baita, iar bucuria cu care traia parca fiecare strop de apa ce o atingea si inconjura nu o pot descrie in cuvinte. A venit si soarele sa o vada, iar bucuria deplina de pe chipul Curcubeului cand si-a vazut surioara m-a facut sa prelungesc momentul si asa ca le-am bagat pe amandoua in cada … Au urmat momente umede, dar foarte frumoase.

Ce poate fi mai frumos pentru un parinte decat 2 copii care se adora! Imi doresc sa exista intre ele relatia ce exista intre mine si sora mea … Nu zic ca nu ne certam, parca tot mai rar, dar ne avem pe deplin una pe alta … Relatia frate-sora e o relatie speciala si unica!

Nu e usor sa cresti doi copii, dar sunt sigura ca atunci cand ne-am hotarat sa mai avem un copil am luat cea mai buna decizie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
Jurnalul unei femei simple {9}

Jurnalul a fost adus în blogosfera românească de Corcodusa. Pentru astăzi … 20 Septembrie 2015 01:49 Afară… Se mai aude...

Close