La biserica

Azi a fost o zi speciala, draga sufletului meu! Ziua fetitelor mele, a bunicului meu. Si chiar daca doar pe una din ele o pot sarbatorii aici pe pamant e o zi fericita!

M-am trezit cu dorinta de a merge la biserica! Nu am mai mers de ceva timp! Azi simteam ca acolo mi-e locul … linistea si pacea sufleteasca … si bine am facut.

Mi-era putin groaza de cum se va comporta puiul meu, dar a fost destul de ok.

Impreuna cu S. fetita unei foste colege de casa, surioara de ingerasa si ea din pacate, desi au fost si nazdravane s-au comportat destul de frumos pentru doua fetite de 19 respectiv 25 de luni.

Cand in biserica lumea isi facea cruce si cele doua mogaldete incercau sa imite. Cand se auzeau cantarile religioase incepea si puiul meu … dar pentru ca vocea ei foarte puternica ar fi acoperit mai tot ce se auzea in biserica un sssst! si o atentie acordata ei o faceau sa renunte la a imita. Nu stiu daca am facut rau sau bine, cert e ca nu cred ca lumea ar fi fost prea incantata sa auda mormaitul puternic al micutei N.

Bataia mare a fost pe lumanari! Amandoua vroiau si amandoua nu se multumeau cu una … diferenta a fost ca N. le framanta si frangea in manutele ei mici, pe cand S. le tinea frumos in manutele dolofane.

N. cand privea lumanarile aprinse nu contenea sa imi repete ADE!ADE! adica arde si sa imi arate palmuta care nu demult a cunoscut puterea focului.

Cand un baietel ceva mai mare a aparut, una mai cuceritoare ca alta au reusit sa ii atraga atentia micutului domn care fara sa riposteze, ca un adevarat gentlemen a lasat din mana masinuta pe care fiica-mea a si pus mana, iar cand S. l-a impins el sa nu riposteze sau sa atace.

A fost o experienta placuta care se va repeta curand.

Am sa inchei spunandu-i

LA MULTI ANI FERICIT! 
PLINI DE IUBIRE, SANATATE SI FERICIRE
SCUMPEI NOASTRE MIHAELA! 

Ingerasii sa te ocroteasca mereu soare drag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
Catre voi parinti de prematuri!

Buna. Daca esti parinte de minune mica-mica care se face mare-mare felicitari si ma bucur ca puiul tau creste mare...

Close