Joaca cu plastilina

Prima incercare, acasa, de joaca cu plastelina a fost un esec … sau poate nu chiar asa dar nici nu a avut efectul dorit. Am cumparat prima data plastilina asa cum aveam noi pe vremuri, acelel baghetele pe care le framanti in maini pana sunt bune de modelat, daaaaar acum le poti framanata pana te plictisesti ca tot tari raman, asa ca N. s-a jucat cu ele, nu modelandu-le sau framantandu-le, ci rupandu-le in bucatele mititele pe care le-am imprastiat peste tot pe jos.

A venit momentul sa cumpar plastelina moala, in cutii sigilate ambalate individual, rosu, galben si albastru, vreo 7 lei toate, iar pe capac forme de vaca, pisica.

Asa ca, lucrand si pe segmentul rabdare si stare, dar si pe mobilitate si utilizarea mainilor, am inceput sa modelam palstelina, sa facem bilute si baghete din ea, dar mai ales sa o “amprentam” cu mutrisoare vesele de “uaca” (vaca) si de “miau” (pisica).

Asa va imaginati ca micuta mea care defel nu are stare sa stea 5 min intr-un loc s-a bucurat de aceasta activitate si pe langa asta a venit si zilele viitoare sa ma i-a de mana sa imi arate ca vrea sa se joace cu plastilina.

Curand vom relua aceasta activitate, doar ca de data asta vom folosi plastilina facuta in casa, apoi punem reteta pe blog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
Sa-nvatam culorile

Pentru ca am vazut deja ca e mai pregatita sa sortam si sa invatam culorile, am decis ca in aceasta...

Close