Invata-l sa faca la olita in 7 zile

O carte de Gina Ford scrisa pentru a veni in ajutor mamicilor care cauta solitia potrivita pentru ca puiul sa renunte la scutece.

Sursa Foto

Noi personal am stat excelent la capitolul olita pana la 1 ans i 1 luna cand la un episod usor cu diaree punand-o frecvent cel mai probabil a facut legatura intre olita si durerile de burtica asa ca pana la aproape 18 luni a refuzat vehement sa se mai aseze pe olita. Nici acum la 21 de luni nu e prietena deloc cu olita, insa a inceput sa se impace cu WC.

Pentru ca am citit cartea am acum senzatia ca puiul meu e tot mai pregatit pentru a renunta la scutece asa ca saptamana viitoare incepem procesul.

Sper ca nu va dura mult si scutecele vor ramane o amintire iar bugetul pentru scutece (unul consistent de altfel) va disparea.

Pentru cei care vreti sa parcurgeti cartea va pot spune ca cel mai mult la aceasta carte imi place ca incepe prin a relata care sunt conditiile minime esentiale pentru a crede ca puiul e pregatit sa renunte, asa inca renuntarea sa fie definitiva si mai ales un adevarat succes.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
A doua extragere pentru premiul surpriza

Oricat am cautat care sunt cei 100 care au dat like, nu am gasit decat 70 prieteni+25 alte persoane (din...

Close