Inot cu tata si cu mama

Dupa ce prima experienta la cursul de inot pentre bebelus a fost una vesela dar riscanta (dupa ce chiar la inceputul cursului era sa imi inec puiul din cauza inaltimii mele raportata la cea a apei) am hotarat sa il tragem pe tata dupa noi in fiecare luni (nu prea reusim, dar suntem perseverente) si sa ne distram in familie

Poate am mai scris de gimanstica pentru gravide si curs de puericultura, consiliere in alaptare si in ingrijirea bebelusului, gimnastica mama si bebe acum scriu de inot pentru bebelusi pentru toate astea “vinovatul” este Scoala Mamelor Satu Mare o moasa de profesie, mamica de fetita si in prezent graviduta face toate aceste cursuri in Satu Mare, fiind atestata pe tot ceea ce practica.

Asadar, cand merg 2 parinti cu un copil totul pare mult mai simplu, mai fara riscuri si mai usor … HAHAHA … ca nu e chiar asa … 2 parinti de o parte si de alta a unui copil, un bazin cu apa pentru copii de cca 40 cm adancime apa … copilul sta bine in picioare, se joaca cu manutele si bucura de apa, parintii rad si povestesc … pana cand … un plans ii trezeste la realitate … nici macar nu a inceput cursuri si puiul era sa se inece … dar lasa ca a trecut in brate la mama si alintata de cei 2 parinti speriati dar plini de drag pt puiul lor.

Uite ca incepe si cursul. Dupa balaceala de cu o saptamana in urma, acum urmam instructiunile. Nu colaboram la fel de bine ca si mititei de 6-10 luni, dar ne distram in apa cu tata care face totul sa fie distractiv. Doar ca … brusc … UNDE E MAMA? O VREAU PE MAMA! NU VREAU NEGOCIRI SI DISCUTII! Asa ca “Uite vine mama la mine!” cred ca asta a fost in caputul ei. Printre minute in 2 respectiv 3 cateva poze facute de mama prind tare bine si surprind tare bine fericirea de pe chipul nostru.


Ora pt noi s-a terminat cam la jumatate din timp (asa se intampla cand copilul extrem de matinal mai doarme si doar 30 min peste zi) apa scoate la suprafata oboseala dar si relaxeaza.

Oricum de cand participam avem parte de un copil mult mai vorbaret, care doarme mai bine atat ziua cat si noaptea, e un copil care nu mai iese de la baie plangand ca l-ai limpezit pe cap.

Sper ca pozele de la balaceala noastra sa va inspire si pe voi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
Figurine si topogan … copil fericit si mamica fericita

Imi povestea sotul de un coleg de servici care le cumpara piticilor jucarii de la piata de vechituri si merge...

Close