În așteptarea sărbătorilor de Paști

Azi e vinerea mare … mai am multă treabă de făcut … Nu mi-e gata nici curățenia, nici prăjiturile (mâncărurile doar mâine la fac 🙂 ) și totuși aleg să le fac pe plac fetelor, în special celei mici, să stau lângă ele la somn. Mă mai ridic, mai pun un vas, mai pun la foc ceva, mai strâng și din nou gurița mică e în căutarea sânului așa că din nou lângă ea … Dar mă bucur că dorm.    Au nevoie de somn să crească mari si sănătoase. Iar eu am timp de net, printre picături 🙂
Dimineață m-am trezit devreme la 6.20 … Mai mult ca un semn de apreciere față de soț care a dormit doar 1,5h înainte de servici pentru a reuși să termine baia pe Paști, așa că i-am pregătit rapid un mic dejun.
Am continuat cu rasul hreanului care mi-a curățat ochii cu șiroaie de lacrimi și m-a făcut minute în șir să cunosc (din fericire pentru scurt timp) lumea nevăzătorilor.
Apoi ca întotdeauna când am multe de făcut două matinale vesele și zâmbitoare m-au făcut să amân prăjituritul. L-am continuat apoi cu două ajutoare-încurcător. Și totusi am reușit să fac douá prăjituri, cașul, să pun la fiert măruntaiele, să păstrez cât decât curățenia, să ies cu ele  afârã pe vremea asta superbă.
Acum am oala pe foc pentru ciorbică, ochii dau să mi se închidă așa că până nu se trezește una din ele am să îmi ascult corpul că mă așteaptă o noapte albă 😉
Voi cum vă petreceți vinerea mare?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
Miercurea fara cuvinte: FORMA SI CULOARE

Daca vreti sa participati la Miercurea fara cuvinte, va puteti inscrie in fiecare miercuri aici.

Close