Gătim împreună cu Jamila

Pentru că sâmbăta am decis să scriu despre o carte/un film bun, mi-am dat seama că uitându-mă în medie la un film la 2 luni și citind una-două cărți pe lună nu prea am ce scrie sâmbăta.
Așa că în această dimineată mă gândeam ce aș putea să scriu sâmbăta. Nu a fost greu să îmi dau seama că un site interesant ar fi cel mai potrivit, cu atât mai mult cu cât de citit citesc zilnic diferite bloguri.
Săptămâna viitoare voi scrie despre cartea Milionarul de lângă noi, carte ce face parte din provocarea luliei pe Economisim în această lună.
Deja mă gândesc la câteva bloguri utile părinților, dar azi mi-am îndreptat atenția spre un blog culinar diferit, de rețete video. Blogul l-am descoperit mai demult, dar acum am început să bucătăresc mai mult de pe el.
Motivul al doilea pentru care l-am ales e N. copilul meu de 3 ani care mai nou imi zice “Mami pune-mi să văd cum face tolt (tort)!”, iar ieri în timp ce gătea la bucătăria ei explica cu pasiune tot ce face.
Știu că m-am lungit la vorbă, dar mi se păreau interesante aceste detalii.
Cum s-a născut Jamila Cuisine a povestit chiar autoarea blogului pentru Kanal D.
Nu am să mai spun eu mare lucru, doar am să vă invit să vizionați reportajul.
Săptămâna aceasta am făcut sărățele cu brânză după rețeta Jamilei, se face ușor aluatul chiar dacă cu mâna nu la robot cum l-a făcut autoarea.
Mie nu mi-au ieșit așa perfecte ca Jamiliei, cu atât mai mult cu cât le-am facut cu N. dar au fost gustoase.

În perioada asta am mult caș (eu caș de capră făcut de mine am folosit așa că am adăgat puțină sare) așa că am pregătit 2 porții, din jumătate de porție au ieșit 400g de sărățele. Restul aluatului l-am congelat în 3 pungi, care vor fi mai mult decât utile daca voi dori să ronțăim ceva și nu voi avea timp să pregătesc, sau în perioada sărbătorilor când și așa sunt prea multe de făcut. Vă invit să vizionați rețeta Jamilei pe canalul său youtube, dar și blogul ei Jamila Cuisine
Pret:
Telemea 1.35
Oua 0.1
Smantana 0.15
Faina 0.15
Unt 0.5
Sare, mac,
susan, chimen
0.25
Total / 100g saratele 2.5 lei
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
S-a votat dublarea alocației pentru copii mai mari de doi ani

Cred că deja știți că în cursul zilei de miercuri s-a votat dublarea alocației de stat pentru copiii mai mari...

Close