Cuminte puiul mamei

Azi am avut parte de un pui tare cumintel inca de dimineata.

Zambitoare, cuceritoare nici nu imi venea sa ma dezlipesc de ea insa am vrut sa profit la maxim de faptul ca e asa linistita … asa ca am inceput sa fac ordine in dulapiorul ei care e din ce in ce mai neincapator, asa ca am sortat pe categorii si am retrait momente speciale traite in diferite hainite: cele in care am adus-o acasa din spital, cele in care o imbrasem la spital, cele care am considerat ca sunt prea mari si nu mai am apucat sa i le dau ca puiul mamei crestea vazand cu ochii, doar pentru noi ramanea acelasi pui mic … cu fiecare hainita care imi era in mana parca traiam clipe din viata noastra din ultimele aproape 6 luni … zile luminoase, chiar daca uneori fffffffffff obositoare, dar in final asa ca intotdeauna imi aminteam cele mai frumoase momente.

Puiul mi s-a distrat copios dand cu piciorusele in marginile patutului in care statea pe care pusesem eu teancurile de haine si care se miscau la fiecare zdruncinatura de picior. Era asa haioasa.

Somnicul de dimineata a inceput pe la 10:50 cand spre marea mea bucurie a dormit fara intrerupere, fara mine 1h si 10 min foarte mult pentru noi, geamul era larg deschis o temperatura in camera de cca 22g ea imbracata subtirel, in maneca scurta si invelita cu o paturica, nu stiu daca asta e secretul somnicului ei linistit, dar asa cum am zis si vineri voi urmari. Cat timp a dormit am putut sa imi fac putina treaba in bucatarie ca nu prea am mai avut timp de cateva zile. La trezire ne-am jucat, a gangurit, ne-am distrat impreuna si am plans, nu ei ci puiul, la fiecare gest al meu de a merge de langa ea. La amiaza am iesit afara ca nu mai avea rabdare in casa, plangea mai bine zis urla dar tot urletul s-a transformat intr-un frumos zambet si gangurit o data cu iesirea afara. 

Bine-nteles ca la venirea lui tati bucuria a fost mare si printre rasete si veselie sufletul meu se umplea de fericire … mi-e tare drag sa ii privesc asa, impreuna, tata si fiica. Puiul cu tata au fost afara pentru a face eu de mancare, apoi somnic de voie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
Un loc superb in Romania pe care vreau sa il vizitez

Cascada Bigau

Close