Cele mai importante lucruri din viața mea

Îl urmăresc de ceva timp pe Lorand Soares Sasz, iar azi urmărind video ce l-a realizat și răspunzând întrebărilor puse de el am descoperit că nu lucrurile care le credeam cele mai importante pentru mine sunt cele care primesc atenția mea maximă.

Am meditat puțin și mi-am dat seama că altele ar trebui să îmi fie prioritățile așa încât valorile cele mai importante pentru mine să fie cu adevărat cele mai importante.

De multe ori pentru unele valori nu am de unde să aloc timpul necesar pentru a le da locul cuvenit, iar pentru unele ar trebui să aloc resurse materiale pentru a le realiza … Resurse care nu ar fi tocmai momentul să le aloc, dar gândind puțin mai practic le-aș putea produce  mai rapid dacă le-aș realiza.

Uneori, în multe, aparențele înșală … Dacă ne dăm seama de asta la timp atunci putem să ne redresăm în timp util. Este și motivul pentru care mă bucur că azi am descoperit ceva ce mă ajută să realizez că nu sunt pe drumul cel bun, dar că pot reveni pe el cu unele corecturi.

Meditația de azi sper să mă ghideze să ajung în postura în care intenționez și să nu mă abat prea mult de la drum, așa încât peste un timp să mă consider o femeie fericită și aproape împlinită.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
Miercurea fara cuvinte: IUBIRE SI DOR INTR-UN BALON

Daca vreti sa participati la Miercurea fara cuvinte, va puteti inscrie in fiecare miercuri aici.

Close