Campania naţională de susţinere a bloggerilor

Trecerea de pe blogspot pe domeniu propriu

După cum ştiţi am făcut de curând un pas important, zic eu, pe blog, acela de a trece blogul de pe un domeniu şi hosting gratuit oferit de cei de la Blogspot la un domeniu şi hosting propriu.

Am încercat fac trecerea de una singură căutând tutoriale. Am citit, am răsfoit paginile de internet, am vizionat filmuleţe şi totuşi m-am împiedicatîn neştiinţă mea.

Campania de susţinere a bloggerilor

Aflasem între timp există o campanie naţională de susţinere a bloggerilor sub sloganul BLOGUL TĂU LA POTENŢIAL MAXIM, dar aveam reţineri. Citeam risc trezesc nu am comentariile sau pierd din postări sau alte bazaconii, dacă nu e făcută de profesioniști. Teamă mea creştea cu nenumăratele pagini ce le citeam … creştea şi teamă de a încerca singură fac transferul, creştea însă şi teamă de a apela la cineva care face asta mai ieftin sau chiar gratuit cum erau cei de la THECON.

Şi totuşi … timpul trecea şi se apropia acea zi de 8 noiembrie când îmi doream fac trecerea … Buget nu aveam pentru a apela la firma locală de la care am cumpărat domeniul şi hostingul … Vorbisem cu un prieten, dar nu prea ni se potriveau programele pentru a face cât de curând transferul şi nici nu mai făcuse aşa ceva. Am mai vorbit cu un alt prieten care foarte amabil mi-a recomandat pe cineva, dar cât timp cei de la THECON mi-au răspuns am preferat nu îi fac obligaţii faţă de cineva. Şi aşa mi-am făcut curaj şi le-am scris celor de la THECON care aveau campania de susţinere a bloggerilor

Fullscreen capture 11292015 123532 AM

Promtitudine, profesionalism şi seriozitate

Răspunsul lor a venit promt, mult mai promt decât m-am aşteptat. Am mai schimbat câteva mail-uri în care le spuneam ce vreau, mi-au oferit link-uri utile de unde îmi aleg tema. Am discutat cum se procedează şi cât durează. Am continuat totuşi am reţineri … nu mai făcusem aşa ceva … miera teamă … nu numai că puteam pierde articolele, ci pentru în mâna lor îmi puneam zeci de amintiri …

A venit ziua în care mi-am luat inima în dinţi şi încurajată de faptul au mai fost care au avut o experienţă plăcută cu TheCon, am început transferul.

Totul a decurs rapid, mi-au răspuns la orice nelămurire, au făcut transferul, apoi s-au oferit realizeze ei unele îmbunătăţiri la care eu nu m- fi gândit precum redirect-ul din blogspot spre noul domeniu. De asemenea s-au oferit şi am acceptat îmi facă un logo, pe care chiar dacă încă nu îl utilizez sunt mulţumită, corespunde cerinţelor mele.

Ce mi-a plăcut la colaborarea cu TheCon:

  • promtitudinea
  • seriozitatea
  • iniţiativa (eu neavând prea multă experienţă)
  • răbdarea şi explicaţiile pe înţelesul unui necunoscător
  • le-am mai cerut şi ulterior nişte îndrumări şi pe lângă mi-au răspuns s-au oferit facă ei.
    S-au oferit personalizeze tema, însă asta am refuzat, nu pentru nu ar fi fost capabili şi poate ar fi făcut-o mai bine decât mine, însă îmi place bibilesc eu ceea ce utilizez. După colaborarea mea cu ei recunosc e o agenţie web design cu care colabora şi contra-cost dacă avea nevoie. Pentru cei care au nevoie de o recomandare pentru creare website fără nici o reţinere va recomand intraţi pe creare website.

Pentru e sâmbătă seară şi sâmbăta fac o recomandare m-am gândit scriu despre cei care în mod gratuit m-au ajutat transfer blogul pe domeniu propriu, poate fi de folos cuiva.

Pentru final un simplu MULŢUMESC thecon.ro

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
How to Make Rainbow Glitter Slime

Close