Bea apa!

Nu sunt amatoar a apei! Veti crede, poate, ca prefer suc, bere, ceai, vin etc … dar nu, realitatea e ca nu prefer nimic.

Cat am fost insarcinata cu fetele m-am straduit, de dragul lor am si reusit, sa beau 2 l de apa pe zi.

Ieri citeam un articol despre o femeie care timp de o luna s-a fotografiat dupa ce a inceput sa consume 3 l de apa pe zi.
Adevarul e ca a intinerit-o mult … un banal “aliment” insa mai mult decat esential tinand cont cat la suta din corp il reprezinta apa.

Din pacate fetita m-a mostenit (e drept ca nici tatal ei nu consuma prea multa apa), insa am descoperit cu dezamagire ca sunt zile in care nu bea nici 200 ml apa, dar niciodata nu depaseste 500ml. Pana a papat tzitzi oridecate ori pe zi nu imi faceam griji, acum ca doar seara, noaptea si dimineata primeste san deja ma ingrijoreaza asa ca de azi voi bea zi de zi 2 l apa, binenteles ca si pentru fetita voi incerca metode de hidratare intensiva, deoreace e foarta importanta hidratarea in special in dezvoltarea neuronala

Imi voi face poze zilnic si sunt curioasa de schimbari, daca vrei si tu sa te alaturi provocarii mele te astept la comentarii, sau provoaca-ti prietenii de pe FB sau sa iti adaugi link-ul blogului tau cu postarea prin care provoci si tu pe altii sa faca asta!

Apasati butonul ADD YOUR LINK. In casuta ,,URL,, scrieti linkul catre articolul respectiv (folositi copy-paste), in casuta ,,NAME,, puneti titlul articolului, in casuta ,,EMAIL,, scrieti mailul vostru (nu va fi afisat public). Apasati butonul Next Step si se va afisa o pagina unde veti alege imaginea care va ilustra linkul.Alegeti imaginea si apasati select.

document.write(”);

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
10 luni fara tata

Azi se implinesc 10 luni de cand a plecat din lumea asta ... inca il astept ... inca il asteptam...

Close