Anul 2014 si bugetul

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Ca tot e inceput de an si pe partea de buget avem multe planificate, mai ales ca e anul in care vom incepe extinderea la casa … multa munca dar si multi bani vor fi nevoie, asa caultimul credit care l-am facut si pe care in parte l-am utilizat in acest sfarsit de an trebuie completat pana in vara pentru a neajunge banii de construit pana la acoperis.

Am decis ca in acest an cumparaturile sa le fac singura, o data pe luna si sa incerc sa reduc din cheltuielile pe detergenti, unde se duc cei mai multi bani, dar si pe carti si jucarii, unde in 2012-2013 am cheltuit foarte mult si mai ales prost. Tot pentru reducerea cheltuililor in sectorul mancare vreau sa folosesc la maxim potentialul gradinii noastre. de asemenea pe partea de investitii in partea veche a casei vreau sa ne limitam la un raft strict necesar si in rest la resursele care sunt nefolosite si nepuse in opera din lipsa de timp.

Asa ca acum sper intr-un an mult mai econom pentru ca la sfarsitul anului sa avem ridicata partea noua de casa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
O carte buna – Santau, vatra crestina pe rugul istoriei

Pentru ca in ultimul timp nu am prea reusit sa citesc altceva decat carti despre cresterea copiilor, m-am bucurat cand...

Close